Επίσκεψη της Αμερικανίδας Πρέσβειρας στην Χιμάρα

Επίσκεψη της Αμερικανίδας Πρέσβειρας στην Χιμάρα

Επίσημη επίσκεψη στην Χιμάρα πραγματοποίησε η Πρέσβειρα της Αμερικής στα Τίρανα Yuri Kim όπου συναντήθηκε με τον προέδρο της Ομόνοιας Χιμάρας.

Η κ. Kim είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την Χιμάρα και την ιστορία της και να θαυμάσει τις απείρου κάλλους παραλίες της. Αξίζει να αναφερθεί πως τον Αύγουστο είχε βρεθεί ξανά στην περιοχή στα πλαίσια των καλοκαιρινών της διακοπών.

Κατά την επίσκεψη της, συνομίλησε με ντόπιους επιχειρηματίες, συλλόγους και αδελφότητες για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης της με τον πρόεδρο της Ομόνοιας Χιμάρας, Διονύση Φρεντη Μπελέρη, η πρέσβης έλαβε εκτενή ενημέρωση για το μεγάλο πρόβλημα της περιοχής, το περιουσιακό, καθώς και τα εμπόδια που βρίσκουν μπροστά τους οι ντόπιοι κατά την διαδικασία εγγραφής των περιουσιών τους που τρέχει εδώ και μερικούς μήνες.

Η επίσκεψη της Αμερικανίδας Πρέσβειρας στην Χιμάρα αποτελεί κίνηση υψηλού συμβολισμού αφού καθίσταται σαφές πως οι Χιμαραίοι δεν είναι μόνοι τους στον δίκαιο αγώνα τους για την διεκδίκηση των περιουσιών τους.

Η παραδοσιακή ανδρική στολή της Χιμάρας
Χαλάρωση μέτρων από την Αλβανία, ανοίγουν μπαρ και...

Σχετικά άρθρα 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Πέμπτη 26/05/22, 04:11

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη