Αλβανία: Πιθανή εμπλοκή πρακτόρων στο θάνατο των Ρώσων τουριστών

Αλβανία: Πιθανή εμπλοκή πρακτόρων στο θάνατο των Ρώσων τουριστών

Συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου των 4 Ρώσων τουριστών μέσα στη χειμερινή πισίνα στο ξενοδοχείο «Gloria» στην πόλη Καβάγια της Αλβανίας.

Εκτός από τους Αλβανούς και άλλοι ξένοι ερευνητές έχουν ενταχθεί στην ομάδα του αλβανικού και του ρωσικού στρατού. Πηγές κοντά στο Γενικό Επιτελείο δήλωσαν στο A2CNN ότι ο εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε για τη διεξαγωγή του πειράματος είναι στη διάθεσή τους.

Ωστόσο η βοήθεια δεν σταμάτησε εκεί, καθώς δύο ειδικοί του ΝΑΤΟ πήγαν στην Αλβανία για να συνδράμουν στην διεξαγωγή των ερευνών, οι οποίοι και αναμένεται να ρίξουν φως στον μυστηριώδη θάνατο.

Μέχρι στιγμής, οι κύριες υποψίες της ερευνητικής ομάδας για τον μυστηριώδη θάνατο, έχουν να κάνουν με χημικούς ή βιολογικούς παράγοντες, ενώ το ενδεχόμενο για ασφυξίας έχει πια αποκλειστεί, έπειτα από εξετάσεις στο νερό και στην ποσότητα του διοξειδίου του άνθρακα που απελευθερώνεται από τον εξοπλισμό του ξενοδοχείου.

Αρχικά υπήρχε η υποψία ότι οι Ρώσοι μπορεί να βρήκαν πέθαναν λόγω του χλωρίου που χρησιμοποιήθηκε στην πισίνα, όμως οι έρευνες επικεντρώνονται στο ενδεχόμενο της δολοφονίας τους, πιθανόν και από πράκτορες.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου