Προκλητική «επίθεση» Μπερίσα στον Σέρβο πρόεδρο Βούτσιτς

Προκλητική «επίθεση» Μπερίσα στον Σέρβο πρόεδρο Βούτσιτς

«Επίθεση» στον Σέρβο πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς έκανε σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, ο οποίος λαϊκίζοντας και μάλλον μέσα στον ενθουσιασμό του κατά την Εθνοσυνέλευση του ΔΚ στο στάδιο ''Air Albania'' των Τιράνων, προειδοποιώντας τον να μην τολμήσει να πάει στα Τίρανα.

Ο Μπερίσα δήλωσε ότι ο Βούτσιτς εάν μεταβεί στα Τίρανα θα βρει τους δρόμους και τις πλατείες γεμάτες από Αλβανούς πολίτες που θα διαμαρτύρονται εναντίον του.

«Θα συνεχίσω χωρίς να αμφιταλαντεύομαι μαζί σας την αποστολή να επιστρέψω στην εξουσία του ΔΚ, ως κόμμα των αξιών της ελευθερίας. Ως ένα κόμμα που εστιάζει στον πολίτη και τα συμφέροντά του. Ως κόμμα που θα εντάξει την Αλβανία στην Ε.Ε., ως κόμμα πιστό στο ΝΑΤΟ, δεν θα επιτρέψω ποτέ να πέσει η Αλβανία σε περιοχές επιρροής εκτός της Ατλαντικής Συμμαχίας και της ΕΕ.

Να καθιερωθεί το ΔΚ ως κόμμα εθνικού συμφέροντος που θα μετατρέψει την Αλβανία σε γη των Αλβανών, την ευλογημένη γι' αυτούς γη. στον τόπο που θα χτίσουν το μέλλον. Τέλος στην εθνοκάθαρση των πολιτικών του Έντι Ράμα.

Το ΔΚ ανεβαίνει δυναμικά ως κόμμα εθνικού συμφέροντος, που θα τερματίσει την ηγεμονία. Η εγκληματική ομάδα που ηγείται του Βελιγραδίου σήμερα είναι ο κύριος εμπνευστής της γενοκτονίας στο Κοσσυφοπέδιο που αρνείται τη γενοκτονία κατά των Αλβανών.

Τα «Ανοιχτά Βαλκάνια» είναι τα Βαλκάνια της Σερβικής Ηγεμονίας, η περιοχή της ρωσικής άμεσης επιρροής. Είναι τα Βαλκάνια αντεθνικών, αντιευρωπαϊκών συμφερόντων, το έργο που επιδιώκει να αντικαταστήσει τους Αλβανούς με άλλα έθνη, τη Διαδικασία του Βερολίνου με τη διαδικασία του Πούτιν. Δεσμευόμαστε να τερματίσουμε αυτή τη διαδικασία. Προειδοποιούμε ο νέος Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς (εννοεί τον Βούτσιτς) να μην σκεφτεί να έρθει στα Τίρανα», δήλωσε ο Μπερίσα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου