Ιταλός επιχειρηματίας σκηνοθέτησε τον θάνατό του στην Αλβανία και βρέθηκε να ψάχνει θησαυρό

Ιταλός επιχειρηματίας σκηνοθέτησε τον θάνατό του στην Αλβανία και βρέθηκε να ψάχνει  θησαυρό

Ο επιχειρηματίας Davide Pecorelli, ο οποίος ήταν εξαφανισμένος για 9 συνεχόμενους μήνες, τελικά είχε σκηνοθετήσει την δολοφονία του κοντά στην πόλη Πούκα της Αλβανίας, όπως είπε στις εξηγήσεις του προς τις ιταλικές αρχές.

Ο 45χρονος επιχειρηματίας που προκάλεσε δικαιολογημένη ταραχή στην οικογένειά του και προξένησε την έναρξη ερευνών σε Ιταλία και Αλβανία, δήλωσε ότι έψαχνε θησαυρό στο νησί Μοντεκρίστο. Η Εισαγγελία της Περούτζια, η οποία ασχολείται με αυτή την συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία αφήνει πίσω της πολλές σκιές αμφιβολιών, κάλεσε τον επιχειρηματία από την Ούμπρια να δώσει λεπτομέρειες για τα γεγονότα που συνέβησαν κατά τους 9 μήνες της απουσίας του.

Ο ίδιος βρέθηκε στην θάλασσα μέσα σε μία λέμβο, είχε μαζί του έναν χάρτη, μια αξίνα και ένα φτυάρι πιθανώς για να ψάξει για τον υποτιθέμενο θησαυρό. Επίσης είχε νοικιάσει ακόμη και γκαράζ όπου το είχε για να φυλάει τα πολύτιμα αντικείμενα από τον θησαυρό που θα έβρισκε. Ο χάρτης έδειχνε κάποια σημεία του νησιού Montecristo, αλλά η προσπάθεια να φτάσει σε αυτό απέτυχε λόγω ζημιάς της λέμβου.

Το περιεχόμενο της κατάθεσης του επίδοξου χρυσοθήρα θα σταλεί τώρα στην εισαγγελία στο Γκροσέτο και οι αλβανικές αρχές θα έρθουν επίσης σε επαφή αφού έχει κινηθεί ποινική διαδικασία εναντίον του. Η Αλβανία φαίνεται να αποτελεί για ακόμη μία φορά κορυφαίο προορισμό, όχι μόνο για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, αλλά και για "σκηνοθεσίες" εγκλημάτων.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου