Κατ' οίκον σύλληψη στην πρώην Υφυπουργό Εσωτερικών του Ράμα

Κατ' οίκον σύλληψη στην πρώην Υφυπουργό Εσωτερικών του Ράμα

Δεν έχουν τέλος τα σκάνδαλα στην Αλβανία, ειδικά όσα αφορούν την εμπλοκή πολιτικών του Ράμα που υπηρέτησαν σε υψηλές θέσεις του κράτους.

Η γνωστή και νεοσύστατη Ειδική Δομή Κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος (SPAK), εξέδωσε απόφαση βάση της οποίας η πρώην Υφυπουργός των Εσωτερικών Rovena Voda, συνελήφθη κατ' οίκον.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν την Voda, αφορούν το χρηματισμό της από νυν δημόσιους υπαλλήλους, με σκοπό την πρόσληψή τους. Γίνεται γνωστό πως η ίδια ζητούσε χρήματα για να βολέψει τους εν λόγω άτομα.

«Από τις διερευνητικές ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν για τη συγκεκριμένη εγκληματική διαδικασία, σε συνεργασία με τη δικαστική αστυνομία της Διεύθυνσης Αστυνομίας του Κράτους, έχουν συλλεχθεί συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία, από τα οποία έχουν δημιουργηθεί εύλογες υποψίες ότι η πολίτης Rovena Voda, υπό την ιδιότητά της ως Υφυπουργού στο Υπουργείο Εσωτερικών, έχει λάβει και έχει δώσει αθέμιτα χρηματικά και υλικά οφέλη στους πολίτες Majlinda Hasani και Florida Bey», αναφέρει η ανακοίνωση της SPAK.

Τι κι αν ο Ράμα από το σημερινό Συμπόσιο της Σύμης, διαμηνύει πως η Τρίτη θητεία του εκπροσωπεί την αλλαγή και την γνώμη των πολιτών της Αλβανίας, τα πολλά περιστατικά διαφθοράς των πολιτικών του στελεχών, διαψεύδουν περίτρανα τις εξαγγελίες του.

Πόσο μάλλον όταν αναφέρεται σε ισότητα και σεβασμό των Ελλήνων της μειονότητας.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου