Με έναν απίστευτο λόγο οι Αλβανοί μπλοκάρουν το πόρισμα Κατσίφα

 Με έναν απίστευτο λόγο οι Αλβανοί μπλοκάρουν  το πόρισμα Κατσίφα

Γράφει η Τασούλα Παπανικολάου*

Ανήμερα του Πάσχα συμπληρώνονται 6 μήνες από την εκτέλεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα…Τυπικά η Εισαγγελία Τιράνων θα πρέπει να παραδώσει το πόρισμα για τον θάνατό του. Όσοι γνωρίζουν όμως πρόσωπα και πράγματα εκτιμούν ότι θα ζητήσουν και άλλο χρόνο .

Για να καθυστερήσουν προβάλλουν τώρα νέο εμπόδιο. Ζητούν από την πρώην σύζυγο του Κωνσταντίνου Κατσίφα να καταθέσει …τη στιγμή που ο πατέρας του Κωνσταντίνου, Γιάννης, έχει δηλώσει παράσταση στην ποινική διαδικασία. Η Εισαγγελία Τιράνων διεμήνυσε ότι δεν αναγνωρίζουν τον πατέρα του άλλα την …πρώην σύζυγο .

Από καταθέσεις γνωρίζουν ότι ο Κωνσταντίνος και η πρώην σύζυγος του τα τελευταία χρόνια δεν είχαν επαφή αρα δεν ξέρει να δώσει στοιχεία. Και όμως επιμένουν.

ΟΙ Αλβανοί δεν απαντούν όμως ούτε στα αιτήματα των δικηγόρων της οικογένειας …Το γραφείο του κ. Ευθύμιου Ναυρίδη έχει κάνει 4 αιτήσεις αλλά δεν εχει πάρει απάντηση …

Το πόρισμα για το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα έπρεπε να ολοκληρωθεί τρεις μήνες μετά το θάνατο του …. Η Εισαγγελία Τιράνων πάτησε πάνω στο δικαίωμα που της δίνεται από την Αλβανική νομοθεσία και πήρε άλλους τρεις μήνες. Τώρα που εκπνέει και αυτή η προθεσμία εφευρίσκουν νεα εμπόδια …

*Δημοσιογράφος στο Star Channel

Άρθρο για το himara.gr

Και επίσημα υποψήφιος δήμαρχος Χιμάρας ο Μπελέρης
Τέσσερις συλλήψεις για την κινηματογραφική ληστεία...
 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Τρίτη 18/01/22, 09:31

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη