Σε 18 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο αστυνομικός που σκότωσε με σκάφος 7χρονη στο Ποτάμι

Σε 18 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο αστυνομικός που σκότωσε με σκάφος 7χρονη στο Ποτάμι

Το δικαστήριο της Αυλώνας καταδίκασε σήμερα σε 18 χρόνια κάθειρξη τον πρώην αστυνομικό Arjan Tasen, ο οποίος σκότωσε την 7χρονη Jonada Avdiaj στις 2 Αυγούστου 2022, με το ταχύπλοο σκάφος του στην παραλία Ποτάμι, Χιμάρας.

Ο Tase που δικάστηκε για έμμεση ανθρωποκτονία, θα εκτίσει 12 χρόνια φυλάκισης, καθώς ωφελείται από μείωση ποινής 1/3. Το σκάφος του Tase, βγαίνοντας στη στεριά για να φέρει την οικογένειά του, χτύπησε την Jonada, η οποία έκανε διακοπές στην περιοχή με την οικογένειά της από την Αγγλία.

Ο Tase που εκείνη την περίοδο υπηρετούσε ως Αρχηγός Αστυνομίας στο Ελμπασάν, είχε προηγουμένως απολυθεί από την αστυνομία από τον Γενικό Διευθυντή της Αλβανικής Αστυνομίας, Γκλάντις Νάνο, μετά το τραγικό περιστατικό.

Στο πλαίσιο της έρευνας, απολύθηκε και ολόκληρη η αλυσίδα διοίκησης της Συνοριακής Αστυνομίας Αυλώνας, καθώς και οι αρμόδιοι ελεγκτές.

...

Η πολυτελής βίλα του αστυνομικού που σκότωσε το 7χρονο κορίτσι στη Χιμάρα

Το τραγικό γεγονός που συνέβη το μεσημέρι της 2ας Αυγούστου στο Ποτάμι έχει συγκλονίσει μικρούς και μεγάλους, καθώς νέες λεπτομέρειες αποκαλύπτονται για τον αυτουργό που οδηγούσε το μοιραίο σκάφος. Βί...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου