Κόσοβο: Ναρκωτικά αξίας 200.000 ευρώ κατασχέθηκαν από 65χρονο στα σύνορα με τη Σερβία

Κόσοβο: Ναρκωτικά αξίας 200.000 ευρώ κατασχέθηκαν από 65χρονο στα σύνορα με τη Σερβία

Η Μονάδα Καταπολέμησης Ναρκωτικών της Αστυνομίας στο Κόσοβο κατάφερε να θέσει υπό έλεγχο 10 κιλά ηρωίνης, συλλαμβάνοντας έναν 65χρονο άνδρα με αλβανική και κροατική υπηκοότητα.

Ο δράστης, τα αρχικά του οποίου είναι Α.Λ., επιχείρησε να διαφύγει από το Κόσοβο με το αυτοκίνητό του μέσω του συνοριακού σημείου διέλευσης Merdara προς τη Σερβία. Κατά τη διάρκεια ελέγχου, οι αστυνομικοί εντόπισαν ύποπτες ενδείξεις και προχώρησαν σε λεπτομερή έρευνα του οχήματος.

Στο πλαίσιο της έρευνας, στο καμουφλαρισμένο χώρο αποσκευών, εντός του εφεδρικού ελαστικού, βρέθηκαν 20 συσκευασίες ύποπτης ουσίας, η οποία ύστερα από έλεγχο ταυτοποιήθηκε ως ηρωίνη.

Επιπλέον, στο εσωτερικό του οχήματος, στην πόρτα των αποσκευών, κατασχέθηκαν 2.500 ευρώ σε μετρητά και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η συνολική ποσότητα της ηρωίνης αγγίζει τα 10 κιλά και 60 γραμμάρια, με την αρχική εκτίμηση για την αξία της στην αγορά να κυμαίνεται μεταξύ 20.000 και 25.000 ευρώ. Ωστόσο, η συνολική αξία, λαμβάνοντας υπόψη την ευρύτερη αγορά, δύναται να φτάσει έως και τις 200.000 ευρώ.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου