Τίρανα: Σύλληψη αξιωματούχου της αλβανικής αστυνομίας για διακίνηση κοκαΐνης

Τίρανα: Σύλληψη αξιωματούχου της αλβανικής αστυνομίας για διακίνηση κοκαΐνης

Επιχείρηση της Αστυνομικής Εποπτεύουσας Υπηρεσίας (Περιφέρεια Τιράνων) έφερε στο φως την εμπλοκή ενός αστυνομικού της Αλβανικής Αστυνομίας σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

...

Αλβανία: Όταν ο συλληφθείς για κοκαΐνη πρόεδρος Συλλόγου Υπεραστικών Μέσων Συγκοινωνίας συναντιόταν με Υπουργούς

Ο 29χρονος Eneo Sulejmanaj συνελήφθη χθες το απόγευμα στα Τίρανα, μεταφέροντας 1 κιλό κοκαΐνης μαζί με άλλους δύο άνδρες, τον Igli Begaj και τον Shkëlqim Ostreni.  Στη φυλακή θα παραμείνει ο πρώη...

Ο 38χρονος επιθεωρητής Ervis Shkurta, υπηρετώντας στη Διεύθυνση Ειδικής Επιχειρησιακής Δύναμης, συνελήφθη ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες και με τη χρήση ειδικών μεθόδων.

Η σύλληψή του σχετίζεται με την εξάρθρωση, την προηγούμενη Πέμπτη, ομάδας τριών ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην παραγωγή και εμπορία ναρκωτικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Εποπτείας, στοιχεία και αποδείξεις που συγκεντρώθηκαν έδειχναν τον Shkurta να έχει στενή σχέση με έναν από τους συλληφθέντες.

Επιπλέον, φέρεται να συμμετείχε ενεργά στην διασφάλιση συνθηκών για την εμπορία 1 κιλού κοκαΐνης, γνωρίζοντας πλήρως τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και τον τόπο της παράνομης συναλλαγής.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου