Αναβάλλονται οι πτήσεις της «Air Albania» - Πάνω από 200 επιβάτες περιμένουν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Αναβάλλονται οι πτήσεις της «Air Albania» - Πάνω από 200 επιβάτες περιμένουν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Εκατοντάδες επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με πτήσεις της "Air Albania" βιώνουν ταλαιπωρία τις τελευταίες ημέρες, με ακυρώσεις και καθυστερήσεις να προκαλούν αναστάτωση.

...

Το φιάσκο με τα αεροπλάνα της Air Albania και η πρακτική χρεοκοπία της

Η εταιρεία Air Albania δεν έχει υποβάλει τον ισολογισμό της στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Αλβανίας (ΕΚE) εδώ και τέσσερα χρόνια, κατάσταση που οποιοσδήποτε οικονομολόγος με στοιχειώδεις γνώσεις θα χα...
Η γραμμή Κωνσταντινούπολη-Τίρανα και αντίστροφα φαίνεται να πλήττεται περισσότερο, με πτήσεις να ακυρώνονται, αφήνοντας τους επιβάτες αβοήθητους. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 200 άτομα εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης για 48 ώρες, χωρίς καμία ενημέρωση από την αεροπορική εταιρεία για την τύχη της πτήσης τους.

Την Κυριακή, πτήσεις προς το Μιλάνο ακυρώθηκαν, προσθέτοντας στις ταλαιπωρίες των ταξιδιωτών. Η "Air Albania" τηρεί σιγή ιχθύος, χωρίς να έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της, αφήνοντας τους επιβάτες στο σκοτάδι.

Στο αεροδρόμιο Μητέρα Τερέζα στα Τίρανα επικρατεί επίσης αναστάτωση. Η ιστοσελίδα του αεροδρομίου ανακοινώνει καθυστερήσεις άνω των 6 ωρών για την πτήση Κωνσταντινούπολη-Τίρανα, ενώ πτήσεις με αντίστροφη διαδρομή αναβάλλονται, αφήνοντας τους επιβάτες με άγνωστες ώρες αναμονής.

Η κατάσταση στην "Air Albania" προκαλεί έντονη ανησυχία στους ταξιδιώτες, οι οποίοι στερούνται ενημέρωσης και βρίσκονται αντιμέτωποι με αδιέξοδα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου