Ποινική δίωξη σε τρεις διαμαρτυρηθέντες κτηνοτρόφους άσκησε η αλβανική αστυνομία

Ποινική δίωξη σε τρεις διαμαρτυρηθέντες κτηνοτρόφους άσκησε η αλβανική αστυνομία

Ποινική δίωξη έχει ασκήσει η αλβανική αστυνομία σε τρεις κτηνοτρόφους που διαδήλωσαν χθες εμποδίζοντας την κυκλοφορία των οχημάτων στη θέση «Ura e Kardhiqit».

...

Αγανακτισμένοι οι κτηνοτρόφοι στην Αλβανία για τις τιμές του γάλακτος

Σε μια νέα και σημαντική εξέλιξη στον αγροτικό τομέα στην Αλβανία, αγρότες που εκτρέφουν αιγοπρόβατα για γάλα οργανώνουν διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα. Αυτή η κίνηση προκλήθηκε από τη δραστική μείωση των...

Ο 35χρονος με τα αρχικά A.I., κάτοικος Αγίων Σαράντα, ο 51χρονος με τα αρχικά D.M., κάτοικος του χωριού Picar και ο 49χρονος με τα αρχικά A.S., κάτοικος χωριό Golem, κατηγορούνται για το ποινικό αδίκημα της «Παρεμπόδισης κυκλοφορίας μεταφορικών μέσων».

«Ειδικοί Διερεύνησης Εγκλημάτων του Αστυνομικού Σταθμού Αργυροκάστρου παρέπεμψαν τα υλικά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, όπου ξεκίνησε η διαδικασία σε ελεύθερη κατάσταση, για το ποινικό αδίκημα της «Παρεμπόδισης κυκλοφορίας μεταφορικών μέσων», για τους πολίτες Α. Ι., 35 ετών, κάτοικος Αγίων Σαράντα, Ντ. Μ., 51 ετών, κάτοικος του χωριού Picar και ο Α. Σ., 49 ετών, κάτοικος του χωριού Golem, αφού χθες, στη θέση που ονομάζεται «Ura e Kardhiqi», οι πολίτες αυτοί οργάνωσαν διαμαρτυρία,που απέτρεψε την κίνηση των οχημάτων στην περιοχή αυτή», ανακοίνωσε η αστυνομία.
...

Σε διαμαρτυρία προέβησαν σήμερα κτηνοτρόφοι στην Αλβανία

Αντιμέτωποι με την παραμέληση των αιτημάτων τους εδώ και χρόνια, περίπου 100 κτηνοτρόφοι έχουν αποκλείσει την εθνική οδό Kardhiq - Delvine. Οι διαδηλωτές ζητούν να ληφθούν υπόψη τα αιτήματά τους για τ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου