Διαμαρτυρία υποστηρικτών του Μπερίσα κάτω από το διαμέρισμά του, στο οποίο είναι εσώκλειστος

Διαμαρτυρία υποστηρικτών του Μπερίσα κάτω από το διαμέρισμά του, στο οποίο είναι εσώκλειστος

Παρά το γεγονός ότι οι θερμοκρασίες έπεσαν αυτή την Κυριακή και με τη βροχή να μην σταματά στα Τίρανα, οι υποστηρικτές του πρώην πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα είναι απτόητοι.

Και πάλι συγκεντρώθηκαν σήμερα το βράδυ στο στενό κάτω από το διαμέρισμα του Μπερίσα, αδιαφορώντας για την κακοκαιρία. Με ομπρέλες στα χέρια οι δημοκρατικοί στέκονται κάτω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, καθώς ο τελευταίος τους μίλησε από το παράθυρο.

Παρών ήταν και ο βουλευτής Έντμοντ Σπάχο, ο οποίος κάλεσε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτή τη μάχη.

«Θέλω να απευθύνω έκκληση σε όλους τους διανοούμενους και τη μεσαία τάξη, εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών ότι σήμερα είναι η μέρα, όχι αύριο. Πρέπει να συμμετάσχετε μαζί μας σε αυτή τη μάχη. Μην περιμένετε το κακό να σας χτυπήσει τις πόρτες», είπε ο Σπάχο.

Εν τω μεταξύ, στην ομιλία του, ο Μπερίσα ευχαρίστησε τους υποστηρικτές που, σύμφωνα με τον ίδιο, απέδειξαν με την παρουσία τους ότι δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο που να τους εμποδίσει να δώσουν την αμετάκλητη μάχη ενάντια στο κακό, εναντίον του πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

«Απόψε στη βροχή, σε δύσκολες συνθήκες, αποδείξατε ότι δεν υπάρχει εμπόδιο μπροστά σας, με τη σειρά σας, σε μια μάχη δίχως σταματημό ενάντια στο μεγάλο κακό που καταστρέφει καθημερινά την ύπαρξη του έθνους και που λέγεται, Έντι Ράμα και το καθεστώς του. Φίλοι μου! Αν σκεφτούμε τι είναι η ελπίδα, είναι η ακτίνα που διαπερνά κάθε σκοτάδι, κάθε τούνελ και που δίνει φως στο μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Πράγματι, η ελπίδα σήμερα είστε εσείς, με τη διαμαρτυρία σας, που αποφασίσατε να αντιμετωπίσετε τη δικτατορία. Είστε αποφασισμένοι να παραμείνετε ως ανίκητοι αντίπαλοι, να προστατεύσετε τις ελευθερίες, τα πιο βασικά δικαιώματα, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, από το ναρκοκράτος του Έντι Ράμα που καταστρέφει καθημερινά την Αλβανία και τους Αλβανούς. Πριν από δύο χρόνια, με το ένστικτό σας για ελευθερία, με το πιο ευγενές συναίσθημα του ανθρώπου, της αξιοπρέπειάς του, βλέπατε ότι η αντιπολίτευση προδόθηκε με πρόγραμμα, ότι η Αλβανία τιμωρούνταν με μια αντιπολίτευση σύμμαχο του Έντι Ράμα, σταθήκατε ψηλά δυνατά στις πιο δύσκολες συνθήκες, στην πίστη στα δημοκρατικά ιδεώδη των Αλβανών.

Είπατε όχι στην καταπίεση, τον εκβιασμό της μαφίας του Τζορτζ Σόρος και της διεθνούς μαφίας. Είπατε όχι στην προσπάθεια για μια Αλβανία χωρίς αντιπολίτευση και ξαναϊδρύσατε την αντιπολίτευση του αλβανικού έθνους, που έκανε τα πάντα για να βγει, να αφήσει στην άκρη κάθε απάτη και ψέμα και είπε σε εσάς τους Αλβανούς την αλήθεια, ότι σήμερα για τη θέλησή σας, η ψήφος σας, η αξιοπρέπειά σαα, έχει έναν εχθρό τόσο σκληρό όσο στην πιο μαύρη δικτατορία του κομμουνιστικού παρελθόντος. Και αυτός ο εχθρός είναι ο Έντι Ράμα», είπε ο Μπερίσα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου