Η "Vlora Marina" υπό τη διαχείριση της D-Marin

Η "Vlora Marina" υπό τη διαχείριση της D-Marin

Η Μαρίνα του Αυλώνα θα διαχειρίζεται από τον κολοσσό των τουριστικών λιμανιών στη Μεσόγειο D-Marin. Την είδηση δημοσιοποίησε η ίδια η D-Marin στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Η Μαρίνα του Αυλώνα εντάσσεται στο υπάρχον χαρτοφυλάκιο 23 μαρινών της D-Marin στις περιοχές της Μεσογείου και σηματοδοτεί την παρουσία του διαρκώς διευρυνόμενου χειριστή σε μια ακόμη νέα τοποθεσία, την ένατη μέχρι σήμερα. Η συνεργασία θα επιτρέψει στους πελάτες που ταξιδεύουν από κοντινές μαρίνες της D-Marin στην Κροατία και την Κέρκυρα, να έχουν πρόσβαση σε premium υπηρεσίες μαρίνας στην Αλβανία.

Η μαρίνα Αυλώνα, που βρίσκεται υπό κατασκευή, θα προσφέρει 438 θέσεις ελλιμενισμού καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου για γιοτ και σούπερ γιοτ συνολικού μήκους έως 50 μέτρα (164 πόδια), παρέχοντας εγκαταστάσεις μαρίνας στην ακτογραμμή των 426 χιλιομέτρων της χώρας.

Ο παραλιακός δρόμος θα διαθέτει εστιατόρια και μπαρ υψηλής ποιότητας, ένα ειδικό σπα, καθώς και πολυτελείς εγκαταστάσεις λιανικής και ψυχαγωγίας. Οι μελλοντικές εξελίξεις περιλαμβάνουν επίσης περιορισμένο αριθμό πολυτελών διαμερισμάτων και την κατασκευή ξενοδοχείων πέντε αστέρων διεθνών προδιαγραφών. Όλα αυτά μετά την ολοκλήρωση του έργου στις αρχές του 2027.


Ο Gyozo Lantos, διευθυντής συγχωνεύσεων και εξαγορών της D-Marin, σχολίασε: «Αυτή η στρατηγική συνεργασία με τη Vlora Marina είναι ένα συναρπαστικό βήμα σε μια νέα αγορά. Η D-Marin είναι παθιασμένη με το yachting στη Μεσόγειο και η επιλογή των μαρινών μας επιτρέπει στους ιδιοκτήτες σκαφών να απολαμβάνουν premium υπηρεσίες σε κάθε βήμα του ταξιδιού τους στην περιοχή. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δώσουμε ζωή σε αυτό το κέντρο γιοτ υψηλών δυνατοτήτων και θα ενισχύσουμε την πόλη του Αυλώνα μέσω του αυξημένου θαλάσσιου τουρισμού».

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου