Σε φυλάκιση καταδικάστηκε ο πρώην διευθυντής του Συνοριακού Τομέα Κορυτσάς για τη μεταφορά 26 κιλών ναρκωτικών

Σε φυλάκιση καταδικάστηκε ο πρώην διευθυντής του Συνοριακού Τομέα Κορυτσάς για τη μεταφορά 26 κιλών ναρκωτικών

Το δικαστήριο διέταξε φυλάκιση για τον Stiljan Pasho, επικεφαλής του συνοριακού τομέα στην Κορυτσά. Ο Pasho εκμεταλλευόταν το γραφείο του σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, επιτρέποντας τη διέλευση ναρκωτικών προς την Ελλάδα. Στις 27 Νοεμβρίου ευνόησε πολίτη να περάσει τα σύνορα χωρίς έλεγχο περνώντας στην Ελλάδα 26 κιλά ναρκωτικών. Πριν λίγες μέρες αποπέμφθηκε από τα κλιμάκια της Αλβανικής Αστυνομίας.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Stiljan Pasho, Nevzat Tarelli, δήλωσε: Αντιτιθέμεθα στην απόφαση του δικαστηρίου να τον στείλει στη φυλακή γιατί δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να αποδεικνύουν τη συμμετοχή του διευθυντή στη διακίνηση ναρκωτικών. Σύμφωνα με την υπεράσπιση, ο Pasho πέρασε το τελωνείο της Κρυσταλλοπηγής με το άτομο που συνελήφθη στην Ελλάδα για μεταφορά 27 κιλών ναρκωτικών, για να τον βοηθήσει να περάσει χωρίς να αναμένει στην ουρά, αλλά δεν γνώριζε για τα ναρκωτικά που υπήρχαν στο όχημα.

...

Ο διευθυντής της Συνοριακής Αστυνομίας Κορυτσάς μετέφερε 26 κιλά κάνναβης που κατασχέθηκαν από Αλβανό στη Φλώρινα

Ο προϊστάμενος του Τομέα Υπηρεσιών Συνόρων και Μετανάστευσης Κορυτσάς, Stiljan Pasho, συνελήφθη την Πέμπτη από την Αστυνομική Εποπτεία, κατηγορούμενος για εμπλοκή σε διακίνηση ναρκωτικών. Σύμφωνα με π...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου