Αμοιβή 20.000€ δίνει η αλβανική αστυνομία για τον εντοπισμό 42χρονου που πυροβόλησε αστυνομικό στα Τίρανα

Αμοιβή 20.000€ δίνει η αλβανική αστυνομία για τον εντοπισμό 42χρονου που πυροβόλησε αστυνομικό στα Τίρανα

Η Αλβανική Αστυνομία απηύθυνε εκ νέου έκκληση στους πολίτες που ενδέχεται να έχουν πληροφορίες για τον εντοπισμό του Klered Bozhanaj, ο οποίος τραυμάτισε έναν αστυνομικό χθες το απόγευμα και καταζητείται από εκείνη την ώρα.

«Κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας και σήμερα συνεχίστηκαν οι εντατικές έρευνες για τη σύλληψη του δράστη του περιστατικού που σημειώθηκε στην οδό «Hysen Xhura», πολίτη Klered Bozhanaj, 42 ετών, ο οποίος προσπάθησε να σκοτώσει με όπλο τον αστυνομικό» , ανακοινώνει η αστυνομία.

Οι Αστυνομικές Υπηρεσίες έχουν ελέγξει δεκάδες διαμερίσματα στις πόλεις Τίρανα, Ελμπασάν, Δυρράχιο και Αυλώνα και θα συνεχίσουν εντατικούς ελέγχους μέχρι να συλληφθεί.

Η αστυνομική διεύθυνση Τιράνων ευχαριστεί τους πολίτες για τις μέχρι στιγμής πληροφορίες που επαληθεύονται από την Αστυνομία. Η αστυνομία ζητά συνέχιση της συνεργασίας, καλώντας τους πολίτες να δώσουν πληροφορίες για τον δράστη με αμοιβή 20.000 ευρώ για κάθε πολύτιμη πληροφορία που θα οδηγήσει στη σύλληψή του.

Η Τοπική Διεύθυνση της Αστυνομίας Τιράνων θέτει στη διάθεση των πολιτών τον αριθμό τηλεφώνου 0694111546, διασφαλίζοντας την πλήρη ανωνυμία κάθε καλούντος.

Πώς έγινε το συμβάν:

4 αστυνομικοί της πτέρυγας «Shqiponja» περιπολούσαν στην περιοχή Kinostudio, όταν ένα άτομο στην οδό «Hysen Xhura» τους είδε και άρχισε να τρέχει και προσπάθησε να ανέβει τις σκάλες διπλανού κτιρίου.

Εν τω μεταξύ, το περίπολο τον ακολουθούσε, όταν ο Klered Bozanaj, 42 ετών, γύρισε να αντιμετωπίσει τον αστυνομικό που ήταν πιο κοντά του, τον Edlir Alleshi, και τον πυροβόλησε με πιστόλι δύο φορές. Ο δράστης, όπως έδειξαν οι άλλοι τρεις αστυνομικοί, διέφυγε εν ριπή οφθαλμού προς ένα σκοτεινό στενό.

Ο τραυματίας αστυνομικός, 34 ετών, με τη βοήθεια της συναδέλφου του μπήκε σε μπαρ δίπλα για να ζητήσει βοήθεια. Το σοβαρό συμβάν συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης γύρω στις 19:00 και από εκείνη τη στιγμή κανείς δεν ξέρει πού κρύβεται ο 42χρονος Bozhanaj.

Η αστυνομία συνόδευσε τα μέλη της οικογένειάς του, που ήταν πολύ συνεργάσιμα, για να δώσουν λεπτομέρειες για το πού μπορεί να κρυβόταν, αλλά χωρίς συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Οι προσπάθειες να επικοινωνήσουν μαζί του μέσω κινητού τηλεφώνου και να συνάψουν συμφωνία ένστασης απέτυχαν, καθώς το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο μετά το περιστατικό.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου