Τον Νοέμβριο η έκδοση των συνεργών στη δολοφονία Αλβανού επιχειρηματία

Τον Νοέμβριο η έκδοση των συνεργών στη δολοφονία Αλβανού επιχειρηματία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Λονδίνο η επόμενη ακρόαση για την έκδοση των τριών Βρετανών Thomas Mithan, Steven Hunt, Harriet Bridgeman και του Αλβανού με βρετανική υπηκοότητα Edmond Haxhia.

Η αλβανική δικαιοσύνη ζητά την έκδοσή τους από την Αγγλία στην Αλβανία, με την υποψία ότι ήταν συνεργοί στη δολοφονία του Ardian Nikulaj στις 19 Απριλίου 2023.

Ο δικαστής Ντάνιελ Στέρνμπεργκ είπε σε αυτή τη συνεδρίαση ότι η εξέταση του αιτήματος της Αλβανίας θα διαρκέσει πέντε ημέρες και θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.

Σε αυτή την ακρόαση έκδοσης παραβρέθηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου πολλά μέλη της οικογένειας του Edmond Haxhi. Ο δικηγόρος του δεν ζήτησε εγγύηση.

Ο δικαστής Sternberg είπε ότι οι Thomas Mithan, Steven Hunt και Edmond Haxhia θα παραμείνουν στη φυλακή εν αναμονή της δίκης τους τον Νοέμβριο. Ενώ o Χάριετ Μπρίτζμαν είναι έξω με εγγύηση.


Συνελήφθη στο Μαρόκο ο Πορτογάλος δολοφόνος του Αλβανού επιχειρηματία

Συνελήφθη στο Μαρόκο ο Ρούμπεν Σαράιβα, ο Πορτογάλος πληρωμένος δολοφόνος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε εν ψυχρώ τον Αλβανό επιχειρηματία Ardian Nikulaj στο ίδιο του το μαγαζί. «Η μαροκινή αστυνομία...

Ο Πορτογάλος δολοφόνος και η ιστορία αιματοχυσίας του Αλβανού επιχειρηματία

Ο Ruben Saraiva είναι ο 27χρονος Πορτογάλος που κατηγορείται για τη δολοφονία του επιχειρηματία Ardian Nikulaj στις 19 Απριλίου στο μπαρ του στο Shengjin. Μαζί του η Αστυνομία του Κράτους έχει εξαγγεί...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου