Σποτάκι αλα τουρκικά από τον Ράμα προς στήριξη του Ερντογάν για τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία

Σποτάκι αλα τουρκικά από τον Ράμα προς στήριξη του Ερντογάν για τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία

Σποτάκι με τουρκικούς υπότιτλους έφτιαξε ο Ράμα όπου απευθύνει έκκληση στον Τουρκικό λαό να στηρίξει τον Ερντογάν με αφορμή τις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 14 Μαΐου, στην Τουρκία.

Στην εισαγωγή του μηνύματος, ο Ράμα τονίζει ότι η Τουρκία βρίσκεται αντιμέτωπη με εκλογές μεγάλης σημασίας, σύμφωνα με τον ίδιο, όχι μόνο για το τουρκικό έθνος, αλλά και για τα Βαλκάνια και την Ευρώπη.
«Είναι αναμφίβολα καθήκον των πολιτών της Δημοκρατίας της Τουρκίας να επιλέξουν τον ηγέτη και την κυβέρνηση που θέλουν. Κανείς δεν μπορεί και δεν ξέρει πώς να το κάνει αυτό καλύτερα από αυτούς. Αλλά, με σεβασμό για καθέναν από αυτούς, θέλω να εκφράσω τη μεγαλύτερη εκτίμηση στον Πρόεδρο Ερντογάν, του οποίου το όραμα, το θάρρος, η θέληση και η σκληρή δουλειά, μετέτρεψαν την Τουρκία σε παράδειγμα φανταστικής μεταμόρφωσης», τονίζει ο Ράμα, προσθέτοντας: «στην τραγωδία του σεισμού στην Αλβανία, όταν η Τουρκία στήριξε εκατοντάδες πληγείσες αλβανικές οικογένειες χτίζοντας νέα σπίτια ή παρέχοντας εμβόλια κατά του θανατηφόρου ιού», όταν άλλοι, σύμφωνα με τον Ράμα , «ήταν πολύ απασχολημένοι με τα προβλήματά τους».

Στην προεκλογική του έκκληση, ο Αλβανός Πρωθυπουργός επαινεί επίσης την ικανότητα του Ερντογάν να μη λυγίζει: «Το να μην λυγίζει είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόταν και χρειάζεται μια χώρα όπως η Τουρκία, η οποία στις 14 Μαΐου πρέπει να αποφασίσει μεταξύ της δυσκολίας να προχωρήσει μπροστά και της ευκολίας του να γυρίσει πίσω. », αναφέρει το μήνυμα του Ράμα.

Θερμότατη η στήριξη του Αλβανού Πρωθυπουργού και ο Ράμα ίσως εμπνεύστηκε από τον κύριο Μπακογιάννη με τα σποτάκια του για τον υποψήφιο δήμαρχο των Τιράνων, Εριόν Βελίαϊ. Αδερφός για αδερφό...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου