Εντείνονται οι έρευνες για τον φάκελο του πρώην αντιπροέδρου της αλβανικής κυβέρνησης

Εντείνονται οι έρευνες για τον φάκελο του πρώην αντιπροέδρου της αλβανικής κυβέρνησης

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Αρμπέν Αχμετάι, παρότι ο πρώην ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος έχει ζητήσει την ακυρότητα των ελέγχων στα διαμερίσματα της συγκατοίκου του και της πρώην συζύγου του, διαδικασία που συνεχίστηκε για τη συλλογή στοιχείων σχετικά με την παραχώρηση των αποτεφρωτηρίων και διαφθορά.
Επίσης, γνωστοποιείται ότι έχουν ανακριθεί άτομα που έχουν γνώση των καταστάσεων που σχετίζονται με την υπόθεση των αποτεφρωτηρίων, ενώ έχουν κληθεί να καταθέσουν και οι συγγενείς του σοσιαλιστή βουλευτή.
Σε αυτή την υπόθεση ανακρίθηκαν και προσωπικότητες στον τομέα του δημοσιογραφικού τομέα, χωρίς όμως να δώσουν λεπτομέρειες για τα θέματα που τέθηκαν, εξακολουθώντας να θεωρούνται ως ανακριτικό μυστικό. Ζητήθηκαν επίσης στοιχεία για την κατασκευή δύο επαύλεων στο Hamallaj και στην Παλάσα.
Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη συμπέρασμα για αυτόν τον ανακριτικό φάκελο, ο οποίος έχει πολυσυζητηθεί στα ΜΜΕ, αλλά έχει φέρει και έντονες πολιτικές συζητήσεις.

Ωστόσο, οι προσπάθειες του Ahmetaj να θεωρήσει άκυρα τα αποδεικτικά στοιχεία που συλλέχθηκαν από τους ελέγχους των διαμερισμάτων απορρίφθηκαν, τόσο στο πρωτοδικείο όσο και στην έφεση.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου