Δημοτικές εκλογές στην Αλβανία: Τριάντα υποψήφιοι υπό έρευνα για το ποινικό τους μητρώο

Δημοτικές εκλογές στην Αλβανία: Τριάντα υποψήφιοι υπό έρευνα για το ποινικό τους μητρώο

Περίπου 30 υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι για τις εκλογές της 14ης Μαΐου θα ελεγχθούν περαιτέρω για το ποινικό τους μητρώο. Ο Celibashi αποφάσισε να ζητήσει πρόσθετες πληροφορίες από την Εισαγγελία αν θα είναι μέρος της εκλογικής κούρσας ή όχι.

Ο Qerim Ismailaj, νυν πρόεδρος και ταυτόχρονα υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος για τον Δήμο Μαλακάστρας, δεν περιλαμβάνεται στη λίστα με τα ονόματα που θα πάνε για επαλήθευση, γιατί υπήρξαν επιπλέον ισχυρισμοί σχετικά με την κατάστασή του, όπως εκτιμήθηκε από τον Celibashi.

Ανάμεσα στα άλλα ονόματα που έχουν αποφασιστεί να ελεγχθούν είναι ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Kreshnik Hajdari από τον δήμο Κουτσόβας, ο υποψήφιος στοKristjan Shkreli από τον δήμο Vau I Dejes και ο Artur Bushi από τον Δήμο Κρούγιας. Από τον συνασπισμό «Μαζί Κερδίζουμε» είναι ο Ρεζάρτ Τούσα.

Υπάρχουν επίσης μια σειρά από άλλα ονόματα, μέρος της λίστας των δημοτικών συμβουλίων, τα οποία έχουν επίσης αξιολογηθεί από τον Celibashi ότι απαιτούν πρόσθετες πληροφορίες από την Εισαγγελία.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου