Συνεχόμενη αναβολή δίνει ο Ράμα στην παρουσία του ενώπιον του κοινοβουλίου

Συνεχόμενη αναβολή δίνει ο Ράμα στην παρουσία του ενώπιον του κοινοβουλίου

Στο αλβανικό κοινοβούλιο αναμένεται να σημειωθούν έντονες συζητήσεις μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, καθώς η τελευταία απαιτεί όχι μόνο την παραίτηση του Ράμα, αλλά και να εμφανιστεί ενώπιον της Βουλής και να ξεκαθαρίσει τον ρόλο του σε αυτό που η αντιπολίτευση χαρακτηρίζει ως «Σκάνδαλο McGonigal». Όμως ο Ράμα δεν θα είναι παρών ούτε σήμερα.

Κι αυτό γιατί στις 17:00, την ώρα που αναμένεται και η διαμαρτυρία της αντιπολίτευσης παράλληλα με την έναρξη της ολομέλειας, ο επικεφαλής της αλβανικής κυβέρνησης θα υποδεχθεί στο γραφείο του τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας Markus Söder, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αλβανία.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, στο τέλος της συνάντησης οι δύο Πρωθυπουργοί θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου, όπου ενδέχεται να υπάρξουν κάποια σχόλια για τις εξελίξεις στην αλβανική βουλή.

Ωστόσο, μετά τη συνάντηση αυτή, ο Ράμα δεν θα πάει στο κοινοβούλιο, αλλά θα κατευθυνθεί στο αεροδρόμιο των Τιράνων όπου θα πετάξει για επίσκεψη στο Ντουμπάι.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου