Ο Μπερίσα προαναγγέλλει διαδηλώσεις στις 11 Φεβρουαρίου

Ο Μπερίσα προαναγγέλλει διαδηλώσεις στις 11 Φεβρουαρίου

Μετά τη συνεδρίαση της Προεδρίας, ο αρχηγός του Δημοκρατικού Κόμματος Σαλί Μπερίσα ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί εθνική διαμαρτυρία στις 11 Φεβρουαρίου.

«Στις 11 Φεβρουαρίου, η Αλβανία πορεύεται προς τα Τίρανα, πλημμυρίζει τους δρόμους σε μια εθνική διαμαρτυρία, όπως η χώρα δεν έχει ξαναδεί ποτέ», είπε ο Μπερίσα.

«Καλώ κάθε Αλβανό στην Αλβανία και από όπου κι αν βρίσκεται να συμμετάσχει σε αυτή τη διαμαρτυρία ενάντια σε αυτό το καθεστώς που μεταχειρίζεται τους Αλβανούς με τον πιο σκληρό τρόπο», είπε ο Μπερίσα.

«Η συνάντηση τελείωσε και έγινε ευρεία συζήτηση για την κρίσιμη κατάσταση από την οποία διέρχεται η Αλβανία, μια κατάσταση άνευ προηγουμένου σε καμία χώρα. Η ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος πιστεύει ότι σήμερα είναι ζωτικής σημασίας, είναι αποφασιστικής σημασίας να απομακρυνθεί από την εξουσία αυτός ο άγριος εχθρός της αλβανικής αντιπολίτευσης, η απομάκρυνση το συντομότερο δυνατό του Έντι Ράμα, ο οποίος για τουλάχιστον 6 χρόνια ασχολείται με τεράστια ποσά, ενέπλεξε και διέφθειρε τον αρχηγό της αντικατασκοπείας των ΗΠΑ. Πήρε όμηρο τον πρώην πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος Λουλζίμ Μπάσα, έκανε τα πάντα για να καταστρέψει τον Μπερίσα.

Είναι καιρός να αντιδράσει η αντιπολίτευση μέχρι την απομάκρυνση αυτής της σαπίλας από την εξουσία, μέχρι την άρση αυτής της ντροπής που δεν έχει αρχή ή κανόνα», είπε ο Μπερίσα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου