Η εφαρμογή του Ράμα για την διάδοση της προεκλογικής του προπαγάνδας

Η εφαρμογή του Ράμα για την διάδοση της προεκλογικής του προπαγάνδας

Το Δημοκρατικό Κόμμα κατήγγειλε σήμερα αυτό που αποκαλεί σκάνδαλο με την εφαρμογή - πλατφόρμα «Aktivisti».

Σε δήλωσή του στα μέσα ενημέρωσης, ο γραμματέας για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Bislim Ahmetaj, ισχυρίστηκε ότι ανώτεροι ηγέτες αναγκάζουν τους υπαλλήλους της διοίκησης να μοιράζονται και να σχολιάζουν τις αναρτήσεις του Ράμα.

Μεταξύ άλλων, ο Ahmetaj κάλεσε την Ειδική Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος (SPAK) να ξεκινήσει έρευνες για το θέμα. Επίσης, κάλεσε τους δημοσίους υπαλλήλους να εφαρμόσουν το νομικό τους καθεστώς και να απορρίψουν τις παράνομες εντολές ανωτέρων με κομματικές βλέψεις.

«Ο Έντι Ράμα, μετά υπόθεση McGonical, έχασε κάθε αυτοέλεγχο, με αποτέλεσμα να στρέψει ολόκληρο το τάγμα του εναντίον των υπαλλήλων της δημόσιας διοίκησης, που δεν ανήκουν στο στρατόπεδο διαφθοράς και εγκλήματος του.

Αυτές τις μέρες, υπήρξαν πολλές καταγγελίες από υπαλλήλους της δημόσιας διοίκησης, όλων των βαθμίδων, που μαρτυρούν ότι κλήθηκαν από ανωτέρους τους να εγκαταστήσουν και να χρησιμοποιήσουν υποχρεωτικά την εφαρμογή «Ακτιβιστής».

Εκτός από τα like που είναι υποχρεωτικά και αξιολογούνται με βαθμούς, πρέπει να διαδίδουν μέσα από τις σελίδες τους κάθε ανοησία του πρωθυπουργού, των υπουργών και των άμεσων προϊσταμένων τους, έχουν επίσης εντολή να σχολιάζουν αρνητικά οποιαδήποτε δήλωση ή στάση των εκπροσώπων της αντιπολίτευσης. Επίσης, όσοι δεν έχουν κοινωνικά δίκτυα, να κάνουν λογαριασμό επειγόντως.

Από τα κεντρικά του Δημοκρατικού Κόμματος καλούμε τον Έντι Ράμα να σταματήσει τις πιέσεις και τον εκβιασμό στη δημόσια διοίκηση, αλλιώς εγγυόμαστε ότι θα είστε οι πρώτοι που θα τιμωρηθείτε από το νόμο. Καλούμε την SPAK να κινήσει επειγόντως έρευνες κατά των υπευθύνων για την παραγωγή και κοινοποίηση της εφαρμογής «Ακτιβιστής», μέσω της οποίας ανώτατα στελέχη του κράτους εκβιάζουν διοικητικούς υπαλλήλους κατά πλήρη παραβίαση του Δημοσιοϋπαλληλικού Νόμου και του Εργατικού Κώδικα.

Οι μέρες της Αναγεννησιακής Σέχτας στην εξουσία έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα. Όσοι διατάξουν την παραβίαση του νόμου δεν θα έχουν θέση στη διοίκηση του αλβανικού κράτους. Το Δημοκρατικό Κόμμα στη διακυβέρνηση της χώρας εγγυάται την αυστηρή εφαρμογή του νόμου και μόνο του νόμου».

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου