Μπερίσα: «Οι Αλβανοί θα πληρώνουν σαν σκλάβοι 2 δισ. για το λιμάνι του Δυρραχίου»

Μπερίσα: «Οι Αλβανοί θα πληρώνουν σαν σκλάβοι 2 δισ. για το λιμάνι του Δυρραχίου»

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Σαλί Μπερίσα, είπε ότι η μεγάλη υπόθεση του λιμανιού του Δυρραχίου είναι η μεγαλύτερη κλοπή στην ιστορία του αλβανικού κράτους.

«Το αλβανικό κράτος από την επιχείρηση του Έντι Ράμα με τον Αλαμπάρι κερδίζει 200.000 ευρώ τον χρόνο. Αυτό λένε οι ειδικοί στα λιμάνια και στη θάλασσα. Αυτό γιατί ο Chuçi-bey (υπουργός εσωτερικών) είναι παθιασμένος με τα γιοτ. Την ώρα που εκείνο το λιμάνι επεξεργάζεται σήμερα περίπου 4 εκατομμύρια τόνους εμπορευμάτων. Τώρα θα γίνουμε το λιμάνι των θαλαμηγών του Ράμα, του Όλσι, του Τσούτσι, μην ξεχνάμε, η πελατεία τους, και μετά θα έρθουν κάποιοι άλλοι, συνεργάτες τους, από τα Βαλκάνια και την Αραβία. Αυτές είναι λοιπόν κάποιες πτυχές, ενώ το κέρδος του Έντι Ράμα και του Όλσι Ράμα, είναι φανταστικό. Παίρνουν 3 δισ. ευρώ δωρεάν γη, χτίζουν 12.600 διαμερίσματα, μια πραγματική αστική βαρβαρότητα. Όλα αυτά στο σύνολό τους, ξεπούλημα στον αέρα, ξεπούλημα στο έδαφος και φορολογική αμνηστία, για να πλημμυρίσουν τα ποτάμια με ναρκοευρώ προς την Αλβανία.

Η ίδια η εταιρεία Rama-Alabara επενδύει συνολικά 2 ή 3 τοις εκατό, το πολύ», είπε ο Μπερίσα.

«Η γη δεν γνώρισε ποτέ τέτοια κλοπή. Το Marina Bay είναι χτισμένο για τους πλούσιους και τους κυβερνήτες, οι Αλβανοί θα πληρώνουν σαν σκλάβοι περίπου 2 δις για το επόμενο λιμάνι.», είπε ο Μπερίσα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου