Συνάντηση Ράμα με την εκπρόσωπο των ΗΠΑ στον ΟΗΕ

Συνάντηση Ράμα με την εκπρόσωπο των ΗΠΑ στον ΟΗΕ

Ο Έντι Ράμα υποδέχθηκε σήμερα στο Hall of Maps την Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στα Ηνωμένα Έθνη, Λίντα Τόμας-Γκρίνφιλντ, μέλος του υπουργικού συμβουλίου του προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Από την πλευρά της, η Πρέσβης Linda Thomas Greenfield εκτίμησε τη συνεργασία με την αλβανική κυβέρνηση και τον αλβανικό λαό.

"Ευχαριστώ πολύ, ευχαριστώ που με υποδεχτήκατε. Σας έδωσα μια υπόσχεση, ένα θα σας πω. Δεν κρατάω πάντα όλες τις υποσχέσεις μου, αλλά προσπαθώ να κρατήσω τις υποσχέσεις που δίνω και έκανα μια προσωπική υπόσχεση για την Αλβανία. Είχα την εμπειρία να συνεργαστώ στο Συμβούλιο Ασφαλείας με τον Πρέσβη Χότζα και υπήρξε εξαιρετικός εταίρος στο Συμβούλιο.

Είμαστε όλοι ίσοι, οι φωνές μας είναι ίσες και η φωνή σας στο συμβούλιο ήταν πολύ δυνατή, πολύ σεβαστή και έχουμε μοιραστεί την ίδια νοοτροπία και αυτή ήταν μια από τις πιο σημαντικές σχέσεις που είχα μεταξύ των 10 εκλεγμένων μελών του Συμβουλίου.

Είμαι εδώ για να σας ευχαριστήσω! Να ευχαριστήσω τους Αλβανούς πολίτες, για την εξαιρετική συνεργασία σας, για τη φιλία σας για να τιμήσετε την 100ή επέτειο της σχέσης μας μέσα από τα σκαμπανεβάσματα και φυσικά αυτή είναι μια ανερχόμενη στιγμή να φέρουμε ένα ισχυρό μήνυμα υποστήριξης από τον αμερικανικό λαό. Και πάλι, σας ευχαριστώ πολύ που με φιλοξενήσατε, σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία σας, για τη σχέση σας καθώς ασχολούμαστε με θέματα κοινού ενδιαφέροντος σε αυτήν την περιοχή. Χρειαζόμαστε απεγνωσμένα βροχή λόγω του γεγονότος ότι η υδροηλεκτρική ενέργεια είναι η μόνη μας πηγή και φυσικά θα προσεύχομαι για βροχή όταν φύγω. Ευχαριστώ», είπε κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Η πρέσβης Linda Thomas Greenfield έγινε δεκτή και από την Yuri Kim που τη συνόδευσε στα Τίρανα.

Η εκπρόσωπος των Ηνωμένων Πολιτειών στα Ηνωμένα Έθνη, θα επισκεφθεί την Αλβανία και την Πολωνία από τις 6 έως τις 9 Νοεμβρίου για να μεταφέρει την ακλόνητη υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών σε αυτούς τους δύο ένθερμους συμμάχους που συνεργάζονται για να ανταποκριθούν στην κρίση που προκαλείται από τη Ρωσία.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου