Σύλληψη 39χρονης από την Αλβανία στο αεροδρόμιο Μακεδονία

Σύλληψη 39χρονης από την Αλβανία στο αεροδρόμιο Μακεδονία

Εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης και πέρασε ανενόχλητη από τον έλεγχο του αεροδρομίου Τιράνων 

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στοχευμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν: από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης 39χρονη αλλοδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης για αδικήματα απάτης από τις Αρχές της Αλβανίας, με ποινή φυλάκισης 7 έτη.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνελήφθη 48χρονος, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο Εντάλματα Σύλληψης για διακίνηση-αγορά-κατοχή ναρκωτικών.

Επιπλέον από αστυνομικούς του Τμήματος Περιπολιών συνελήφθη 38χρονη Ελληνίδα, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε Διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών, προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο ποινής κάθειρξης 8 έτη, 2 μήνες και 15 ημέρες για διακεκριμένες κλοπές. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως. 

Enter your text here ...

×
Subscribe

Σχετικά άρθρα