Αλβανοί προσπάθησαν να φυγαδεύσουν τον «Εσκο» της Πολυτεχνειούπολης από τον Ερυθρό Σταυρό

Αλβανοί προσπάθησαν να φυγαδεύσουν τον «Εσκο» της Πολυτεχνειούπολης από τον Ερυθρό Σταυρό

Δύο αυτοκίνητα με Αλβανούς έγιναν αντιληπτά στον Ερυθρό Σταυρό το απόγευμα της Πέμπτης (29/9), ενώ την προηγούμενη πήγε ένας άλλος και ζητούσε από τους γιατρούς να μάθει πληροφορίες για την κατάσταση του τραυματία.

Ενδεχόμενη προσπάθεια αρπαγής από τον Ερυθρό Σταυρό όπου και νοσηλεύεται μετά τους πυροβολισμούς από την αστυνομικό, στην οποία προσπάθησε να μπήξει το κατσαβίδι όπως είπε, στην επιχείρηση στην Πανεπιστημιούπολη, έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (29/9).

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δύο αυτοκίνητα με δέκα Αλβανούς επιβαίνοντες, έφθασαν έξω από το νοσοκομείο. Κινούνταν περίεργα και αυτό προκάλεσε την αντίδραση των μελών της ομάδας ΟΠΚΕ που βρίσκεται στον χώρο και φυλάει τον Αλβανό αρχηγό της συμμορίας, με αποτέλεσμα να καλέσουν ενισχύσεις.

Άμεσα έφθασε και δεύτερη ομάδα ΟΠΚΕ στον Ερυθρό Σταυρό, ωστόσο πρόλαβαν και έφυγαν τα δύο αυτοκίνητα, τα οποία μάλιστα φαίνεται πως μπήκαν και ανάποδα στα στενά.

Οι αστυνομικοί όμως στις έρευνές τους κατάφεραν να εντοπίσουν έναν Αλβανό, ο οποίος δεν πρόλαβε να μπει σε κάποιο από τα αυτοκίνητα και κρύφτηκε σε μια πρασιά. Όπως προέκυψε, ο Αλβανός αυτός είναι θείος του τραυματία «Έσκο» και οδηγήθηκε στην Υποδιευθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Παράλληλα, μία γυναίκα προσπάθησε να προσεγγίσει τον «Έσκο», λέγοντας πως είναι η δικηγόρος του. Οι αστυνομικοί δεν της επέτρεψαν την είσοδο ενώ αποκαλύφθηκε στη συνέχεια πως δεν είναι καν δικηγόρος.

Μάλιστα, όπως απορρέει από πληροφορίες, ακόμα και χτες Τετάρτη (28/9), ένας άλλος Αλβανός πήγε στο νοσοκομείο και ζητούσε να μάθει πληροφορίες από τους γιατρούς για την κατάσταση του τραυματία εγκληματία.

Αυτό που εξετάζουν οι αρχές είναι το ενδεχόμενο οργανωμένης επιχείρησης αρπαγής του αρχηγού της αλβανικής μαφίας της Πολυτεχνειούπολης.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου