Αξιωματούχος ΝΑΤΟ για κυβερνοεπίθεση στην Αλβανία: Θα βοηθήσουμε

Αξιωματούχος ΝΑΤΟ για κυβερνοεπίθεση στην Αλβανία: Θα βοηθήσουμε

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ είπε ότι η Αλβανία θα έχει τη βοήθεια και την υποστήριξη του ΝΑΤΟ σε σχέση με τις κυβερνοεπιθέσεις που έχει υποστεί η χώρα τους τελευταίους μήνες από το Ιράν.

Σε κοινή διάσκεψη με τον Υπουργό Άμυνας Νίκο Πελέσι στα Τίρανα, ο αξιωματούχος του ΝΑΤΟ είπε ότι αυτός και η ομάδα του ήρθαν στα Τίρανα για να δουν από κοντά την κατάσταση και να κάνουν καλύτερο συντονισμό για να βοηθήσουν τη χώρα.

«Όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ αναγνωρίζουν την επίθεση στην Αλβανία και σίγουρα την υποστηρίζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό είναι το μήνυμα που έδωσε ο Γενικός Γραμματέας στον πρωθυπουργό Ράμα στην τελευταία συνάντηση. Φυσικά, ήθελα να τονίσω τις πολλές προσπάθειες που έχει κάνει το αλβανικό κράτος , για να αντιμετωπίσει αυτές τις επιθέσεις που έχουν γίνει.

Φυσικά, η βοήθεια ήρθε από το ΝΑΤΟ, ήρθε σε τεχνικό επίπεδο από διαφορετικές χώρες του ΝΑΤΟ, αλλά και σε ατομικό επίπεδο από διαφορετικές δομές. Η ομάδα μου και εγώ ήρθαμε εδώ για πολλούς διαφορετικούς λόγους, αλλά πρώτα ο κύριος λόγος είναι να δούμε την κατάσταση και να κάνουμε έναν συντονισμό των συμμάχων και των αρχηγείων του ΝΑΤΟ σχετικά με την επίθεση στον κυβερνοχώρο που συνέβη, για να δούμε τις ανάγκες μακροπρόθεσμα. Η Αλβανία πρέπει να οικοδομήσει ένα αμυντικό δίκτυο ενάντια σε αυτές τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και η Αλβανία κάνει βήματα προς τα εμπρός σε αυτόν τον τομέα», είπε ο κ. Appathurai, τονίζοντας για άλλη μια φορά την άμυνα της Συμμαχίας σε αυτή τη μάχη.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου