Για ταπείνωση του Πούτιν κάνουν λόγο τα βρετανικά ΜΜΕ μετά τη σύλληψη των κατασκόπων στην Αλβανία

Για ταπείνωση του Πούτιν κάνουν λόγο τα βρετανικά ΜΜΕ μετά τη σύλληψη των κατασκόπων στην Αλβανία

Η βρετανική express.co.uk έδωσε βάση στο γεγονός που συνέβη στο εργοστάσιο όπλων στην Αλβανία, όπου δύο Ρώσοι πολίτες και μία Ουκρανή επιτέθηκαν σε δύο στρατιώτες.

Στο άρθρο τους αναφέρεται ότι τρεις Ρώσοι κατάσκοποι πιάστηκαν την ώρα που προσπαθούσαν να εισβάλουν σε αλβανικό εργοστάσιο όπλων.

Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ υπέστη περαιτέρω ταπείνωση, καθώς συνελήφθησαν οι κατάσκοποί του. Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Γκράμσι, όπου βρίσκεται στρατιωτική βάση με εργοστάσιο όπλων. Το εργοστάσιο Gramsh χρησιμοποιείται για τη διάλυση παλαιών όπλων, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Αλβανίας. Δύο Ρώσοι και ένας Ουκρανός συνελήφθησαν από το προσωπικό ασφαλείας ενώ προσπαθούσαν να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις. Ένας από τους ανθρώπους φέρεται να επιτέθηκε στους φρουρούς με ένα παραλυτικό σπρέι ενώ προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφίες. Δύο από τους στρατιώτες τραυματίστηκαν από την επίθεση και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου η κατάστασή τους χαρακτηρίζεται σταθερή.

Οι δύο Ρώσοι κατάσκοποι έχουν ταυτοποιηθεί και είναι η 33χρονη Svetlana Timofeeva, ενώ ένας από τους άνδρες ήταν ο είκοσι τριών ετών Mikhail Zorin. Η Timofeeva είναι γνωστό ότι ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και φωτογραφίζει «παράξενα αντικείμενα», όπως παλιά αεροπλάνα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου