Ανεπαρκής η Ελλάδα για το ΝΑΤΟ, αναφέρει τούρκος αναλυτής

Ανεπαρκής η Ελλάδα για το ΝΑΤΟ, αναφέρει τούρκος αναλυτής

Το… χαβά τους συνεχίζουν οι Τούρκοι με την προκλητικότητα τους, μιας και έχουν για ακόμα μία φορά στο στόχαστρο την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα ο Τούρκος αναλυτής, Μεσούτ Χακί Τζασίν ανέφερε πως η χώρα μας δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του ΝΑΤΟ, κάτι που δεν ισχύει.

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο κάλεσε να μην αναμετρηθεί ποτέ με την Τουρκία και να χορεύει… συρτάκι!

Σε εκπομπή του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού CNNTURK ακούγεται ο συγκεκριμένος διάλογος ανάμεσα στον κ. Τζασίν και την παρουσιάστρια Χαντέ Φιράτ:

Τζασίν: Εξετάζοντας το ΝΑΤΟ και το στρατηγικό σχέδιό του για το 2030, διακρίνεται πως η Ρωσία και η Κίνα είναι οι βασικοί στόχοι και απειλές. Η Ελλάδα λοιπόν δεν μπορεί να βρει 15.000 στρατιώτες, ενώ η συμμαχία έχει ως στόχο μία δύναμη ενίσχυσης 300 χιλιάδων αντρών. Τι θα κάνουν οι Ελληνες, θα πάρουν τους ψαράδες από εδώ και θα τους στείλουν εκεί; Ο τουρκικός στρατός θα πάει.

Χαντέ Φιράτ: Που μπορούν να βρουν άραγε τους περισσότερους από τους 300.000 στρατιώτες; Για να το ρωτήσω καλύτερα, ποιος είναι ο πολυπληθέστερος και πιο ισχυρός στρατός του ΝΑΤΟ;

Τζασίν: Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το ρωτήσουμε στα αδέρφια μας τους Ελληνες, στον Γιώργο και στον Μητσοτάκη

Χαντέ Φιράτ: Αλήθεια; Χαχαχα…

Τζασίν: Εγώ από εδώ το λέω στον Μητσοτάκη. Εσύ δεν μπορείς να αναμετρηθείς με την Τουρκία, κάτσε εκεί και χόρευε συρτάκι.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου