Ο Πύρρος Δήμας υποψήφιος πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών

Ο Πύρρος Δήμας υποψήφιος πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών

Ο Πύρρος Δήμας θα είναι ένας από τους 12 υποψήφιους για πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, ως εκπρόσωπος της Ελλάδας. Ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης θα είναι ένας από τους 11 υποψήφιους που θα διεκδικήσουν την προεδρία στις εκλογές της 26ης και 27ης Μαρτίου.

Στα Τίρανα θα διοργανωθεί η εκδήλωση, όπου εκεί θα ζητήσει την ψήφο 250 εκπροσώπων, στο Παλάτι των Συνεδρίων, ανάμεσα σε 11 άλλους υποψήφιους.

Τα αλβανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για την επιστροφή του στα "πάτρια" εδάφη (για την Αλβανία), λέγοντας απογοητευτικά ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, αποκαλώντας τον "Αλβανό παγκόσμιο πρωταθλητή".

Ο Πύρρος Δήμας είναι μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της IWF και συνυποψήφιοι του θα είναι ο Κινέζος Τζίνκιανγκ Ζου, η Φινλανδή Καρολίνα Λούνταλ, ο Βρετανός Μάικλ Αϊράνι, ο Ιρανός Αλί Μοραντί, ο Ιρακινός Μοχάμεντ Τζαλούντ, ο Ζανάτ Τουσουπμπέκοφ από το Καζακστάν, ο Στίαν Γκρίμσεθ από τη Νορβηγία, ο Ρουμάνος Νίκου Βλαντ και η Αμερικανίδα Ούρσουλα Παπανδρέα.

Επίσης, ο Πύρρος Δήμας είναι υποψήφιος και για τη θέση του αντιπροέδρου (αν δεν εκλεγεί πρόεδρος) καθώς και για μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου