Πόρισμα «αυτοκτονίας» Κατσίφα - Στα διεθνή δικαστήρια θα απευθυνθεί η οικογένειά του

Πόρισμα «αυτοκτονίας»  Κατσίφα - Στα διεθνή δικαστήρια θα απευθυνθεί η οικογένειά του

Η «ολοκλήρωση» της υπόθεσης για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα από τις αλβανικές δυνάμεις, κατά την 28η Οκτωβρίου του 2018 στους Βουλιαράτες της Δρόπολης και το κλείσιμο του φακέλου της από τις αλβανικές αρχές, μετά από την έκδοση του πορίσματος της Εισαγγελίας περί «αυτοκτονίας», φυσικά και δεν αποτελεί έκπληξη τόσο για την οικογένεια του δολοφονημένου νέου, όσο και για τους υπόλοιπους Βορειοηπειρώτες που γνωρίζουν πολύ καλά το απόλυτα διεφθαρμένο αλβανικό κράτος.

«Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Μιλάμε για ένα παντελώς διεφθαρμένο κράτος και μία παντελώς διαφθαρμένη δικαιοσύνη», δήλωσε στο Κανάλι Ένα 90,4 και τον δημοσιογράφο Θοδωρή Ασβεστόπουλο, ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Βαγγέλης Σακελλαράκης, ο οποίος μίλησε εκ μέρους της οικογενείας.

Επίσης ανάφερε πως η οικογένεια περιμένει επίσημη κοινοποίηση του πορίσματος και μετά θα ακολουθήσει η προσφυγή της στα διεθνή δικαστήρια.

«Θα αναδείξουμε το θέμα για να δικαιωθεί η μνήμη του Κωνσταντίνου», τόνισε ο κ. Σακκελαράκης και ταυτόχρονα κάλεσε την ελληνική Πολιτεία να ενδιαφερθεί για τους Έλληνες.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου