Αλβανία: Πρώτος «Covid Free» προορισμός για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Αλβανία: Πρώτος «Covid Free» προορισμός για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Σε τουριστικά άρθρα που γράφτηκαν αυτή την περίοδο, αλλά και στα ΜΜΕ, όπου γίνεται λόγος για τις ταξιδιωτικές επιλογές των πολιτών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, εντός των 11 «Covid Free» προορισμών, βρίσκεται και η Αλβανία.

Η χώρα κατατάσσεται πρώτη στη λίστα, ενώ όπως αναφέρει ο αραβικός τύπος, η Αλβανία καλωσορίζει τους κατοίκους και τους πολίτες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, παρέχοντάς τους ταυτόχρονα τη δυνατότητα βίζας διάρκειας 90 ημερών, διευκολύνοντας έτσι την μακρά παραμονή τους στον τόπο.

«Για να ταξιδέψετε στην Αλβανία δεν χρειάζεται να κάνετε διαγνωστικό τεστ Covid-19, εκτός εάν αυτό απαιτείται από την αεροπορική εταιρεία με την οποία ταξιδεύετε.»

Οι Άραβες αναφέρους επίσης ότι την τρίτη εβδομάδα του Ιουνίου, η Αλβανία αναμένεται να ιδρύσει θερινά κέντρα διάγνωσης σε 29 κατά τόπους περιοχές της επικράτειας, παρέχοντας έτσι στους παραθεριστές τη δυνατότητα να εξεταστούν για τον ιό.

«Οι τουρίστες είναι ελεύθεροι να μετακινούνται σε όλη τη χώρα, αλλά δε θα πρέπει να ξεχνούν να διατηρούν την κοινωνική απόσταση ασφαλείας 1,5 μέτρου.»

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου