Αλβανίδα Υπ. Δικαιοσύνης: Ζήτησα τη λήψη μέτρων για την Kapedani

Αλβανίδα Υπ. Δικαιοσύνης: Ζήτησα τη λήψη μέτρων για την Kapedani

Απορία προκαλούν οι δηλώσεις της Αλβανίδας Υπουργού Δικαιοσύνης Etilda Gjonaj, σχετικά με το θέμα της δικαστικού που έγινε γνωστό, όχι μόνο να κοινοποιεί στα μέσα τα ακριβά της γούστα, αλλά και να υποθάλπει συστηματικά την αλβανική μαφία.

Σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, η Υπουργός φαίνεται πως αποποιείται των ευθυνών της, αναφέροντας πως έχει ζητήσει την αποπομπή της Kapedani από τη στιγμή που η τελευταία έδωσε εντολή να αποφυλακιστεί ο αρχηγός της αλβανικής συμμορίας «Gaxha», Viktor Ymeri. Πραγματικά ποιός και γιατί δεν εφάρμοσε αυτή την εντολή, μάλλον είναι θέμα που αφορά το πλήρως διεφθαρμένο σύστημα δικαιοσύνης στη χώρα.

«Τώρα εύχομαι να ληφθεί όχι μόνο το σωστό μέτρο, αλλά και να διερευνηθεί διεξοδικά η οικονομική κατάσταση αυτού του δικαστή. Χαρακτηριστικό ορισμένων που δεν έχουν περάσει ακόμη τον έλεγχο και συνεχίζουν να διαβρώνουν τη δικαιοσύνη εκ των έσω! Η μεταρρύθμιση δεν θα σταματήσει και εκείνοι που έχουν ντροπιάσει τη δικαιοσύνη θα καταπολεμηθούν μέχρι το τέλους», αναφέρει η Gjonaj.


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου