Χαλάρωση μέτρων από την Αλβανία, ανοίγουν μπαρ και εστιατόρια

Χαλάρωση μέτρων από την Αλβανία, ανοίγουν μπαρ και εστιατόρια

Η Αλβανική κυβέρνηση θα χαλαρώσει τους περιορισμούς για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού από τον Οκτώβριο. Η άρση απαγόρευσης θα επιτρέψει την εκ νέου λειτουργία κλειστών μπαρ, εστιατορίων και πισινών, σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Τεχνικών Εμπειρογνωμόνων.

«Η Τεχνική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων ενέκρινε τα πρωτόκολλα ασφαλείας για το άνοιγμα των κλειστών μπαρ, καφέ, εστιατορίων και πισινών, από την 1η Οκτωβρίου», ανακοίνωσε η επιτροπή που ενημέρωσε την κυβέρνηση την Κυριακή. Επίσης κάλεσε πολίτες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σε αυστηρή τήρηση των μέτρων πρόληψης.

Το τελευταίο 24ώρο, σύμφωνα με την χθεσινή ανακοίνωση του αλβανικού υπουργείου υγείας, εντοπίστηκαν 132 νέα κρούσματα και 3 νεκροί. Από την εμφάνιση της πανδημίας στην Αλβανία, έχουν μολυνθεί συνολικά 13.259 πολίτες έχουν καταγραφεί 380 θάνατοι εξαιτίας το κορονοϊού.

Διαβάστε περισσότερα για την εξάπλωση του Covid-19.

[COVID19 country="AL" confirmed_label="Κρούσματα" recovered_label="Ανάρρωσαν" active_label="Ενεργά" deaths_label="Νεκροί" show_additional="true" hide_tests_per_million="false" hide_cases_per_million="false" theme="light_theme"]

[COVID19_MCHART country="GR,AL" days_data="17" theme="dark" title="Συγκριτικός πίνακας Ελλάδα - Αλβανία"]

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου