Κακαβιά: Για δεύτερη ημέρα 6 ώρες αναμονή και στα δύο ρεύματα

Κακαβιά: Για δεύτερη ημέρα 6 ώρες αναμονή και στα δύο ρεύματα

Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στην Κακαβιά με αναμονή κοντά στις 6 ώρες για τους ταξιδιώτες. Οι ουρές των αυτοκινήτων προς Ελλάδα αλλά και προς Αλβανία είναι χαρακτηριστικές.

Οι καθυστερήσεις από Αλβανία προς Ελλάδα όπως μας μετέφεραν οι ταξιδιώτες οφείλονται στους ελέγχους του συνεργείου του ΕΟΔΥ το οποίο απαρτίζεται από δύο μόλις άτομα και περνάει δείγμα από όλους όσους περνούν τα σύνορα.

Από την άλλη, οι πολύωρες καθυστερείς από Ελλάδα προς Αλβανία αποδίδονται στον χαμηλό αριθμό υπαλλήλων εξαιτίας των καλοκαιρινών αδειών.

Είναι γεγονός πως και τα προηγούμενα χρόνια η κίνηση στα σύνορα ήταν αυξημένη όμως όχι σε τέτοιο βαθμό. Η κατάσταση που επικρατεί αυτές τις ημέρες οφείλεται στα μέτρα του ελληνικού κράτους για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού και πιο συγκεκριμένα στο κλείσιμο του Μαυρομματίου, στην απαγόρευση διέλευσης των λεωφορείων που πραγματοποιούσαν την γραμμή Ελλάδα - Αλβανία, στο νέο ωράριο της Κακαβιάς που αντί για 24 ώρες πλέον λειτουργεί 16 ώρες και φυσικά στο μετρό της επταήμερης καραντίνας που θα εφαρμοστεί για όσους εισέλθουν στην Ελλάδα μετά τις 16 Αυγούστου.

Δείτε βίντεο της κατάστασης που επικρατούσε σήμερα με κατεύθυνση προς Αλβανία.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου