Ο Ράμα στην Αθήνα με το μανδύα εθνικόφρονα πρωθυπουργού κι ερντογανική έμπνευση

Ο Ράμα στην Αθήνα με το μανδύα εθνικόφρονα πρωθυπουργού κι ερντογανική έμπνευση

Με τα μυαλά πονηρού χωριάτη, το μανδύα εθνικόφρονα πρωθυπουργού κι ερντογανική έμπνευση ο Ράμα θα "εισβάλλει" αύριο στην Αθηναϊκή Δημοκρατία του Κλεισθένη, με μία και μόνη σκέψη, την οποία κρύβει στο πίσω μέρος του μυαλού του. Να επωάσει είτε να εκκολάψει, όπως θέλετε πάρτε το, το ίδιο πράγμα είναι, τον υπό διαμόρφωση αλβανικό εθνικισμό στην Ελλάδα. Έναν εθνικισμό, τον οποίο αυτό το τουρκογενές ομοίωμα, τον υποκίνησε και τον καλλιέργησε με αναφορές και σχολιαμσούς όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πώς ο ίδιος, καλώντας τους συμπατριώτες του να μαζευτούν στο Γαλάτσι, θεωρεί αυτή τη συνάντηση ημέρα εθνικής υπερηφάνειας παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως τον ηγέτη που ανέβασε ψηλά την υπόληψη του αλβανικού έθνους. Μία σκέτη δημαγωγία. Ενώ την Αλβανία την έχει αδειάσει από αλβανούς, τρέχει να παροτρύνει την ίδρυση θηλάκων αλβανισμού στην Ελλάδα. Το σχέδιο Ερντογάν σε όλη του τη διάσταση. Ενώ στην Αλβανία έχει εκκολάψει τη διαφθορά και πολλαπλασιάσει τη φτώχεια, τρέχει να βρει στήριξη στα τμήματα εκείνα των αλβανών που έχουν νοικοκυρευτεί στην Ελλάδα, με στόχο τη διατάραξη της ειρηνικής του συνύπαρξης. Και καλύτερο όπλο από την τόνωση της εθνικής του υπερηφάνειας δε θα μπορούσε να βρει.

Στο Γαλάτσι θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Ράμα, ενώ σε άλλη εκδήλωση θα μιλήσει ο πρόεδρος των Σοσιαλ - ληστών Ραμα, όπου θα μοιράσει και ταυτότητες του Σοσιαλιστικού Κόμματος σε νέα μέλη. Διότι όλα έχουν έναν και μόνο στόχο. Τη ναύλωση όσων περισσότερων λεωφορείων μέσω της εταιρείας του Αρτούρ Μπίμπε, του αλβανου ανταποκριτή του Τοπ Τσάνελ στην Αθήνα, τα οποία θα μεταφέρουν σοσιαλιστές ψηφοφόρους στις εκλογές που θα γίνουν του χρόνου τέτοια εποχή.

Να είστε σίγουροι ότι η ομιλία του θα έχει και τα εννοούμενα και τα υποννοούμενα. Για να εκκολάψει τον νεοσσό (διάβασε εθνικισμό) να βγει από το αβγό θα χρησιμοποιήσει μια το θορυβώδες ράμφος του δρυοκολάπτη και μια την κολοβή ουρά της αλεπούς. Να πούμε ακόμη κι άλλα;!

Είπαμε πολλά και σώνει, ας λαλήσει κι άλλο αηδόνι, όπως λέει ο σοφός λαός μας.

Μιχάλης Νάτσιος

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου