Οι Εκλογές της Κυριακής ως ευκαιρία εκλογής Βορειοηπειρώτη Βουλευτή

Οι Εκλογές της Κυριακής ως ευκαιρία εκλογής Βορειοηπειρώτη Βουλευτή

Στις Βουλευτικές εκλογές της Κυριακής οι Βορειοηπειρώτες καλούνται να ξεπεράσουν τις προσωπικές και μικροπολιτικές διάφορες καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι με την ιστορική ευκαιρία να εκλέξουν δια της ψήφου τους τον πρώτο Βορειοηπειρώτη Βουλευτή της σύγχρονης Ελλάδας.

Ο λόγος για τον Πρόεδρο του Κεντρικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπη Καραθάνο, ο οποίος κατέρχεται στην μάχη των βουλευτικών εκλογών ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στον Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών.

Ο Ελληνισμός στα πάτρια εδάφη μας βάλλεται από το καθεστώς του Έντι Ράμα, ενώ στην Ελλάδα επικρατεί θυμός, αγανάκτηση και ανησυχία για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Η διαμορφοθείσα κατάσταση τόσο στην Βόρειο Ήπειρο όσο και στον Ελλαδικό χώρο επιτάσσει πνεύμα ενότητας και ομοψυχίας απ' όλους τους Βορειοηπειρώτες ανεξαρτήτου πολιτικών πεποιθήσεων. Καλοί είναι οι φίλοι Ελλαδίτες βουλευτές αλλά ακόμη καλύτεροι -για τα θέματά μας- θα ήταν οι Βορειοηπειρώτες Βουλευτές.

Σήμερα πιο πολύ από ποτέ χρειαζόμαστε την δικιά μας φωνή μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Χρειαζόμαστε τον δικό μας βουλευτή που θα θέτει διαρκώς ενώπιον της Βουλής των Ελλήνων όλα τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι συμπατριώτες μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Βόρειο Ήπειρο. Χρειαζόμαστε την φωνή που θα καταγγέλει στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό την διαρκή στοχοποίηση της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας από το Αλβανικό καθεστώς.

Την Κυριακή 21 Μαϊου η ψήφος μας αποτελεί ισχυρό εργαλείο που θα συμβάλει σημαντικά στο να ακούγονται τα προβλήματά μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και ως εκ τούτου η επιλογή μας επιβάλλεται να επικεντρωθεί σε πολιτικά πρόσωπα που γνωρίζουν και στηρίζουν διαχρονικά τα δίκαια του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Ένα από αυτά είναι και ο Μπάμπης Καραθάνος, ο οποίος ως Βορειοηπειρώτης δεν έπαψε ποτέ να αγωνίζεται και να στηρίζει τους συμπατριώτες του.

Η υποψηφιότητά του σήμερα συγκεντρώνει -περισσότερο από ποτέ- ισχυρές πιθανότητες εκλογής και με την ψήφο μας στην κάλπη έχουμε την ευκαιρία να σφραγίσουμε την νίκη του και να αποκτήσουμε την δικιά μας φωνή!


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου