Στο Γαλάτσι τελικά η ομιλία Ράμα - Σκέψεις για συναυλία με γνωστή τραγουδίστρια

Στο Γαλάτσι τελικά η ομιλία Ράμα - Σκέψεις για συναυλία με γνωστή τραγουδίστρια

Βρέθηκε τελικά ο χώρος για την ομιλία του Έντι Ράμα προς του συμπατριώτες τους που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα. Ενώ τα χρονικά όρια είχαν στενέψει επικίνδυνα, τελικά βρέθηκε η «χρυσή τομή» και η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαίου στο Christmass Theater, στο Ολυμπιακό κέντρο Γαλατσίου

Την άδεια, σύμφωνα με την εκπομπή LIVE News του MEGA, έδωσε η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου, ενώ τη συμφωνία φέρεται να έκλεισε ο ιδιώτης που διαχειρίζεται μέρος των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Για τον συγκεκριμένο χώρο αρχικά οι άνθρωποι του Ράμα είχαν λάβει αρνητική απάντηση, όμως μετά από έντονο διπλωματικό παρασκήνιο δόθηκε το πράσινο φως.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, υπάρχουν σκέψεις των διοργανωτών μετά την ομιλία να υπάρξει συναυλία με γνωστή Αλβανίδα τραγουδίστρια η οποία διαπρέπει στην Ελλάδα και θα αποτελέσει τον κράχτη ώστε να διασφαλιστεί η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

Η στήλη ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, γράφει πως πέραν του θέματος της επιστροφής των Αλβανών μεταναστών στην χώρα τους, ο Ράμα ενδέχεται να αφήσει να εννοηθεί ότι σχεδιάζει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες το Φθινόπωρο, πριν την ολοκλήρωση της θητείας του τον Απρίλιο του 2025. Ενώ σύμφωνα πάντα με την ίδια στήλη, συνεργάτες του Ράμα, μεταφέρουν κλίμα αμοιβαιότητας σε βαθμό που ζήτησαν από το Μέγαρο Μαξίμου άτυπη κουβέντα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, του τύπου… «έστω έναν καφέ στο πόδι, βρε παιδιά»

Σχετικά άρθρα


Σχόλια 1

Altin 10/05/2024 02:00

Ο καφές στο πόδι στην Αλβανία ονομάζεται kafe expresso

Ο καφές στο πόδι στην Αλβανία ονομάζεται kafe expresso

Προσθήκη σχολίου