Με διόδια το πέρασμα από τη σήραγγα Λογαρά από τον Ιούνιο του 2024

Με διόδια το πέρασμα από τη σήραγγα Λογαρά από τον Ιούνιο του 2024

Η δίοδος από τη σήραγγα του Λογαρά, η οποία αναμένεται να ανοίξει στις 30 Ιουνίου 2024, θα έχει διόδια, όπως και η διέλευση από τους άξονες του Μπλε Διαδρόμου, που περιλαμβάνουν τους άξονες Milot-Thumanë, Kashar-Lekaj και Lekaj-Fier .

Το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος Thumanë-Kashar.

«Το έτος 2024 θα σηματοδοτήσει δύο σημαντικές στιγμές για την οδική υποδομή, πρώτα με την παράδοση της σήραγγας του Λογαρά. Όπως υποσχεθήκαμε, στις 30 Ιουνίου 2024, το έργο θα παραδοθεί σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες παραμέτρους. Το κέντρο παρακολούθησης δεν θα αποτελείται μόνο από την ARSH, αλλά και την Πολιτική Έκτακτη Ανάγκη, την Κρατική Αστυνομία που θα βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα. Από την άλλη πλευρά, το κέντρο παρακολούθησης της κυκλοφορίας θα εκτελέσει έναν άλλο ρόλο που σχετίζεται με τους άξονες που θα τοποθετηθούν στο σύστημα διοδίων, όπως η περίπτωση της σήραγγας Λογαρά και του Μπλε Διαδρόμου», δήλωσε η υπουργός Belinda Balluku.

...

Η σήραγγα Λογαρά το έργο με τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση σε 9 μήνες - Έλαβε 64 εκατ. ευρώ ή 15% των συνολικών επενδύσεων

Η σήραγγα Λογαρά είναι η πιο χρηματοδοτούμενη εγκατάσταση φέτος, όπως και πέρυσι μεταξύ όλων των άλλων επενδυτικών έργων που ανέλαβε η αλβανική κυβέρνηση. Αναλυτικά στοιχεία του Υπουργείου Ο...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου