Γερμανία: Τέσσερις νεκροί Αλβανοί από κατάρρευση σκαλωσιάς σε εργοτάξιο στο Αμβούργο

Γερμανία: Τέσσερις νεκροί Αλβανοί από κατάρρευση σκαλωσιάς σε εργοτάξιο στο Αμβούργο

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στο Hafencity του Αμβούργου το πρωί της Δευτέρας, όταν τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά την κατάρρευση της σκαλωσιάς σε εργοτάξιο.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 09:10 στο εργοτάξιο Überseequartier και η σκαλωσιά στον όγδοο όροφο κατέρρευσε σε εσωτερικό φρεάτιο ανελκυστήρα.

Οι πρώτες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρήκαν τρεις νεκρούς και έναν ακόμη σε σοβαρή κατάσταση. Νωρίς το απόγευμα βρήκαν έναν ακόμη νεκρό.

Περίπου 1.400 άτομα εργάζονται τακτικά στο σημείο, αλλά τη Δευτέρα, σύμφωνα με τους πυροσβέστες, υπήρχαν μόνο 700 εργαζόμενοι.

Για το τραγικό αυτό δυστύχημα, τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι τα τέσσερα θύματα ήταν πολίτες από τη Βουλγαρία, αλλά οι Αλβανοί που ζουν εκεί έχουν άλλη εκδοχή για το επίμαχο γεγονός.

Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ, υπάρχουν 5 θύματα και όχι 4 όπως γράφουν τα γερμανικά μέσα, όπου τρεις νεαροί ήταν από το Ελμπασάν, ένας από το Μπουρέλ και ένας άλλος από τη Ντίμπρα.

Λέγεται ότι όλοι οι Αλβανοί δούλευαν στο σκοτάδι και αύριο οι συμπατριώτες τους θα συγκεντρωθούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σοβαρό γεγονός.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου