Ο χορός του Πατούλη και ο στρατιωτικός χάρτης του Χαρδαλιά

Ο χορός του Πατούλη και ο στρατιωτικός χάρτης του Χαρδαλιά

Είναι να μην απορεί κανείς με το αξιακό σύστημα της κυβέρνησης; Ποιός είναι πιο επικίνδυνος; ένας περιφερειάρχης δίχως ενσυναίσθηση ο οποίος γλεντάει την ημέρα που κηδεύτηκαν οι δύο πιλότοι του Καναντέρ ή ένας υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ο οποίος βγάζει στη φόρα μυστικά που αφορούν την εθνική μας ασφάλεια;

Μπορεί οι απόψεις στο παραπάνω ερώτημα να διίστανται, σίγουρα όμως δεν είναι λογικό ο ένας να πληρώνει το μάρμαρο και ο άλλος όχι μόνο να είναι στο απυρόβλητο, αλλά και να αναβαθμίζεται.

Εδώ προκύπτει και το σοβαρό ερώτημα, τι ενδιαφέρει περισσότερο την νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη; η βιτρίνα της ή η ουσία; Αν η ουσία ήταν στο επίκεντρο, τότε και ο Χαρδαλιάς θα έπρεπε να έχει την κατάληξη του Πατούλη.

Ελλοχεύει κίνδυνος η έπαρση να γίνει μόνιμος σύμμαχος των κυβερνώντων, αφενός εξαιτίας των εκλογικών αποτελεσμάτων αφετέρου επειδή δεν υπάρχει ισχυρή αντιπολίτευση.

Εμείς συνεχίζουμε να αναρωτιόμαστε: τι ζημιώνει περισσότερο την Ελλάδα μια εκτός τόπου και χρόνου ζεϊμπεκιά ή η διαρροή απορρήτων πληροφοριών που αφορούν την εθνική μας ασφάλεια;

Πληροφοριακά πάντως, τα τουρκικά ΜΜΕ δεν ασχολήθηκαν με το ζεϊμπέκικο.


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου