Ο δικηγόρος του Μπερίσα παλεύει για τη ζωή του μετά από άγρια επίθεση στα Τίρανα

Ο δικηγόρος του Μπερίσα παλεύει για τη ζωή του μετά από άγρια επίθεση στα Τίρανα

Ο δικηγόρος του Σαλί Μπερίσα Sokol Mengjesi, ο οποίος δέχτηκε άγρια επίθεση στα Τίρανα την Πέμπτη, παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Τραύματος. Ο επικεφαλής της έκτακτης ανάγκης, Gjovalin Bushi, δήλωσε ότι ο Mengjesi έχει υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και οι επόμενες 72 ώρες θα είναι καθοριστικές για την επιβίωσή του.

"Η κατάσταση του ασθενούς είναι σταθερή, αλλά σοβαρή", δήλωσε ο Bushi. "Έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του οιδήματος στο κεφάλι και οι ζωτικές του λειτουργίες είναι σταθερές. Παρακολουθούμε στενά την πρόοδό του και ελπίζουμε για το καλύτερο."

Η επίθεση κατά του Mengjesi έχει προκαλέσει σοκ στην αλβανική κοινωνία. Πολλοί πολιτικοί και ακτιβιστές έχουν εκφράσει την αλληλεγγύη τους προς τον Mengjesi και την οικογένειά του και έχουν ζητήσει από τις αρχές να διερευνήσουν άμεσα την επίθεση.

...

Τέσσερις συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό του δικηγόρου του Σαλί Μπερίσα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Επίθεση δέχθηκε σήμερα το πρωί ο δικηγόρος Sokol Mëngjesi στην περιοχή του πρώην Block στα Τίρανα, αμέσως μετά τη συνοδεία του γιου του στο νηπιαγωγείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από αλβανικά ΜΜΕ, άγνωστ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου