Xhaçka: «Η επένδυση του συζύγου μου στους Δρυμάδες είναι 100% ιδιωτική»

Xhaçka: «Η επένδυση του συζύγου μου στους Δρυμάδες είναι 100% ιδιωτική»

Η βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Olta Xhaçka, εκφώνησε την ομιλία της από το βήμα της Βουλής, όπου χαρακτήρισε συκοφαντικές τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης εναντίον της, βάσει των οποίων η αντιπολίτευση ζητά την αφαίρεση της βουλευτικής ασυλίας της.

Η Xhaçka είπε ότι έχει γίνει άδικα αντικείμενο πολιτικού και μιντιακού λιντσαρίσματος, παρόλο που το Συνταγματικό Δικαστήριο αποφάσισε πριν από λίγο να αναστείλει το θέμα της ασυλίας της.

Δήλωσε ότι δεν άσκησε την επιρροή της για κέρδος και ότι η επένδυση του συζύγου της είναι 100 τοις εκατό ιδιωτική.

«Ούτε έχω ασκήσει την επιρροή μου για να κερδίσω, ούτε κέρδισα κάτι από αυτές γιατί απλά είναι αναληθείς συκοφαντίες. Σήμερα συζητούν για μένα, ενώ η Βουλή δεν έχει τίποτα να εξετάσει γιατί το Συνταγματικό Δικαστήριο είχε την υπόθεσή μου και την απέρριψε με πλήρη βούληση... Είναι μόνο μία από τις 1500 άδειες που χορηγήθηκαν για χρήση της παραλίας από τουριστικούς φορείς από τη Velipoja έως τα Εξαμίλια . Γίνεται λόγος για χαρισμένες κρατικές εκτάσεις, γίνεται λόγος για ειδικές προσωπικές καταστάσεις, ενώ στην πραγματικότητα όλα από την αρχή μέχρι το τέλος είναι άδεια χρήσης παραλίας από ιδιωτική επιχείρηση στην οποία συμμετέχει και ο σύζυγός μου, ο οποίος ήταν επιχειρηματίας πριν γίνει βουλευτής και επέστρεψε στην ιδιωτική εργασία αφού τελείωσε τη θητεία του ως βουλευτής. Ούτε σε μένα, ούτε στο σύζυγό μου, μας έχει δοθεί από το κράτος αποκλειστικό καθεστώς, αλλά νομικό καθεστώς όπως δεκάδες άλλες επιχειρήσεις, δεν έχει παραβιαστεί κανένας νόμος και δεν έχει γίνει ευνοιοκρατία. Δεν ήμουν σε σύγκρουση συμφερόντων σε καμία περίπτωση, όπως είπε και το Συνταγματικό Δικαστήριο. Η οικογένειά μου και εγώ δεν έχουμε ωφεληθεί από καμία από τις δημόσιες επενδύσεις, ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο δημόσιας περιουσίας, μηδέν. Η επένδυση του συζύγου μου (στους Δρυμάδες) είναι 100 τοις εκατό ιδιωτική», είπε η Xhaçka.

...

Όσα κρύβει η μαφιόζικη σύνδεση Ράμα - Xhaçka- Gaçi

Η ιστορία της Olta Xhaçka ξετυλίγεται σαν ένα κουβάρι με πολλά νήματα, κάθε ένα από τα οποία φέρνει στην επιφάνεια νέες ανατροπές και ανακαλύψεις. Αρχικά, η πρόταση γάμου από τον Artan Gaçi στην Olta ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου