Κάλεσμα Λεωνίδα Παππά για μαζική συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές (βίντεο)

Κάλεσμα Λεωνίδα Παππά για μαζική συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές (βίντεο)

Μήνυμα προς τους συμπατριώτες του που διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Φοινικαίων, Λεωνίδας Παππάς, και τους καλεί σε μαζική συμμετοχή στην εκλογική αναμέτρηση της 14η Μαΐου.

Ο κ. Παππάς μοιάζει να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την νίκη στο δήμο Φοινικαίων καθώς χαίρει της εκτίμησης μεγάλης μερίδας συμπατριωτών του τόσο για το προσωπικό του έργο στην περιοχή, όσο και για το έργο του ως πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ. Τρανή απόδειξη της στήριξης που έχει από τον κόσμο, η πολύ μεγάλη προσέλευση στην προεκλογική εκδήλωση που πραγματοποίησε στο ξενοδοχείο President το περασμένο Σάββατο.

Ακολουθεί το μήνυμα του:

Αγαπητοί συμπατριώτες, στις 14 Μαΐου η Ιστορία μας καλεί να αποφασίσουμε για το μέλλον του τόπου μας. Καλώ τους συνδημότες μας που διαμένουν στην Αθήνα και άλλα μέρη της Ελλάδος να δώσουν δυναμικό παρών.

Η συμμετοχή στις εκλογές αποτελεί Εθνικό χρέος.

Ζητώ την ψήφο σας να κάνουμε μια Νέα Αρχή με όραμα για το μέλλον και δεσμεύομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Δώστε μου την δύναμη να γίνω η φωνή σας στην Αλβανία, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Να αγωνιστούμε αδελφικά αφήνοντας στην άκρη κόμματα και ιδεολογίες. Μόνο έτσι θα δώσουμε Νέα Ελπίδα στον τόπο μας.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Ας δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αυτή την μάχη και η ΝΙΚΗ θα είναι δική μας. Σας καλώ να ΨΗΦΙΣΕΤΕ τον ΑΡΙΘΜΟ 1!

Προχωράμε ΜΑΖΙ για μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ στον Δήμο Φοινικαίων!

Λεωνίδας Παππάς
Υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Φοινικαίων

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου