Ποιοι πολεμούν το ελληνικό σχολείο της Χιμάρας


Διαβάζοντας τον τίτλο του άρθρου αυτού, πολλοί απο εσάς που δεν ξέρετε πολλά σχετικά με το θέμα σίγουρα θα σκεφτήκατε πως αυτοί που πολεμούν το ελληνικό σχολείο ΟΜΗΡΟΣ είναι οι Αλβανοί. Λάθος, το σχολείο και η διεύθυνσή του δέχονται πόλεμο από μέλη της ΕΕΜ, βέβαια δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο κάποιοι να λειτουργούν υπέρ αλβανικών συμφερόντων ή "υπηρεσιών".

Πρωτομάστορες της προπαγανδιστικής αυτής απόπειρας είναι ο θειος Νικ απ' το Αμέρικα και το κόμμα του που διατυμπανίζουν αριστερά δεξιά πως ο διευθυντής του σχολείου καταχράστηκε 40.00€. Μια συκοφαντία δίχως αποδεικτικά στοιχεία αλλά με χαζά επιχειρήματα όπως "Αυτός μου είπε" "έτσι άκουσα" "κάπου το είδα" κλπ κλπ. Ένα σχολείο με λειτουργικά έξοδα 60.000€ το χρόνο, έλαβε για το σχολικό έτος 2008- 2009 40.000€ και αντί όλοι να απορούν πως η διεύθυνση κατάφερε να κρατήσει τις ισορροπίες και δεν βάρεσε διάλυση, άρχισαν να τους λιθοβολούν και να τους λένε κλέφτες. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο θείος Νικ είναι αυτός που "έπεισε" την Πανηπειρωτική Αμερικής να ΜΗΝ στείλει τα λεφτά που συγκέντρωσαν απ' την πρόσφατη επίσκεψη του Πύρρου υπέρ του σχολείου της Χιμάρας.

Όλα αυτά βέβαια έχουν κομματικά κίνητρα γιατί όπως είπαμε ο θείος Νικ με το κόμμα του θέλουν να χτυπήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ και γι' αυτό τα έχουν βάλει με τον διευθυντή του ελληνικού σχολείου της Χιμάρας τον κ. Μπρίγκο, διότι είναι και πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Χιμάρας. Όποιον πάρει ο χάρος, ούτε που σκοτίζουνται για το μέλλον του σχολείου, αυτοί είναι κολλημένοι στις κόντρες και στους εγωισμούς τους. Κανείς απ' αυτούς δεν κατέθεσε τεκμηριωμένη πρόταση για το πως θα σωθεί το σχολείο αλλά το μόνο που λένε είναι "Να αναλάβει ένας δικός μας την διεύθυνση του σχολείου", λες και εάν αρπάξει την θέση του Μπρίγκου κάποιος δικός τους όλα θα φτιάξουν και θα αρχίσει να βρέχει λεφτά.

Στην Χιμάρα τώρα, ανοιχτό πόλεμο με τον κ. Μπρίγκο έχουν ανοίξει οι κύριοι Κώστας Ανδρούτσος και Ανδρέας Γκόρος οι οποίοι μάλιστα είναι ιδρυτές του Συλλόγου Γονέων του σχολείου όπου και αυτοκηρύχθηκαν πρόεδρος και γραμματέας. Οι κύριοι που προαναφέραμε κατά καιρούς έχουν στείλει επιστολές προς πάσα κατεύθυνση με μοναδικό σκοπό να σπιλώσουν το όνομα του διευθυντή και κατ' επέκταση και του σχολείου. Σε μια απ΄τις επιστολές τους το παράπονό τους ήταν πως ο κ. Μπρίγκος είχε κόντρα με έναν απ' τους δασκάλους του σχολείου καθώς και το γεγονός πως κάποτε εργαζόταν ως αλουμινάς λες και οι ίδιοι είναι απόγονοι του Βασιλιά Ζώγκου και όχι τσομπάνων βιοπαλαιστών.

Στην τελευταία τους επιστολή όπου κατηγορούν και την κ. Διαμαντοπούλου της οποίας στο παρελθόν είχαν στείλει δύο ακόμη επιστολές. Πουθενά στην επιστολή δεν αναφέρουν πως ο κ. Μπρίγκος είναι 20 μήνες απλήρωτος και πως έχει βάλει απ' την τσέπη του για τα έξοδα του σχολείου περίπου 6000€.

Διαβάστε την επιστολή:


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου