Δυρράχιο: 50 κιλά κοκαΐνης σε πλοίο που μετέφερε κάρβουνα από την Κολομβία

17/05/22, 14:00
Κατηγορία: Αλβανικός τύπος / Συντάκτης: Reporter

Σύμφωνα με αλβανικές πληροφορίες, σημαντική ποσότητα άνω των 50 κιλών κοκαΐνης βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο λιμάνι του Δυρραχίου, μέσα σε ανθρακοφόρο πλοίο που προερχόταν από την Κολομβία. Η κοκαΐνη κατασχέθηκε στον αχυρώνα του πλοίου «Unistream» με σημαία Αντίγκουα Μπαρμπούντα από τα νησιά της Καραϊβικής.

Ήταν χωρισμένη σε 53 συσκευασίες, σε 2 σακούλες και μέχρι στιγμής είναι περίπου στα 50 κιλά, ενώ ο έλεγχος θα συνεχιστεί ξανά, αφού τα ναρκωτικά βρέθηκαν ανάμεσα στα κάρβουνα.

Οι διεθνείς αρχές ήταν που ειδοποίησαν την Αλβανική Αστυνομία για την ποσότητα των ναρκωτικών και στη συνέχεια η επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από την Task Force του Δυρραχίου βρήκε την κοκαΐνη στο πλοίο που έφερνε κάρβουνο από την Κολομβία. Δεν είναι η πρώτη φορά που κατασχέθηκαν ναρκωτικά στο λιμάνι του Δυρραχίου. Η τελευταία φορά ήταν μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, στις 5 Απριλίου, όπου κατασχέθηκε 1 κιλό ηρωίνης, ενώ από τις μεγαλύτερες ποσότητες που κατασχέθηκαν ήταν αυτή του Ιανουαρίου όπου 119 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν μέσα σε φορτίο με μπανάνες. 

Φορτίο κοκαΐνης μέσα σε μπανάνες στο Δυρράχιο - Παρόμοια υπόθεση με του Πειραιά το 2019 - himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: