Μαζική παραίτηση στελεχών του Κινήματος Γυναικών Δημοκρατικού Κόμματος στην Κορυτσά

Μαζική παραίτηση στελεχών του Κινήματος Γυναικών Δημοκρατικού Κόμματος στην Κορυτσά

Σε μαζική παραίτηση προχώρησαν 51 πρόεδροι και συντονιστές του Κινήματος Γυναικών του Δημοκρατικού Κόμματος της Αλβανίας στην Κορυτσά.

Όπως γίνεται γνωστοί, οι εν λόγω παραιτούμενοι κάνουν λόγω για αλαζονική συμπεριφορά του πρόεδρου του Δημοκρατικού Κόμματος Λουλζίμ Μπάσα, καθώς και για μετατροπή της παράταξης σε κόμμα πελατειακών συμφερόντων. Ακόμη τονίζουν πως ο Μπάσα απέρριψε κάθε τους προσπάθεια σε μια περίοδο δύσκολης αντιπολίτευσης.

Παρόλα ταύτα δήλωσαν πως θα παραμείνουν στην παράταξη ως τακτικά της μέλη, ωστόσο κατηγορούν και εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για τον νυν πρόεδρο.

Οι εσωτερικές συγκρούσεις στο κόμμα της αλβανικής αντιπολίτευσης άρχισαν να εντείνονται αμέσως μετά τις κοινοβουλευτικές εκλογές της 25ης Απριλίου στην χώρα, ενώ η τωρινή στάση των ΗΠΑ απέναντι στην αποπομπή Μπερίσα, ανοίγει νέες περιπέτειες.

Όσο για την Εθνική Ελληνική Μειονότητα, μια δυνατή αντιπολίτευση θα καταφέρει να αντιμετωπίσει το νέο καθεστώς της απολυτότητας Ράμα στην Αλβανία και να οριοθετήσει την δημοκρατία, χωρίς να υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι πολίτες. 

Εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης των πυρόπληκτων ...
Ο Χιμαραίος Σπύρος Βάρφης στον Αγώνα του 1821 και ...

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!


 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, 17:54

Εικόνα Captcha

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη