Ο Ράμα καλεί τους γιατρούς της Αλβανίας να κατασκοπεύουν ο ένας τον άλλον

Ο Ράμα καλεί τους γιατρούς της Αλβανίας να κατασκοπεύουν ο ένας τον άλλον

Έκκληση προς τους γιατρούς της Αλβανίας έκανε χθες ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, καλώντας τους να αρχίσουν να κατασκοπεύουν ο ένας τον άλλον, θυμίζοντας σε όλους μας τις εποχές του κομμουνιστικού καθεστώτος στην χώρα.

Αν και αυτή του η έκκληση υποτίθεται πως αφορά το χρηματισμό των ιατρών και των νοσηλευτών, ο ίδιος την επεκτείνει σε όλη την κοινωνία της χώρας.

«Αυτό γίνεται από την πλευρά μας, όχι από την πλευρά της νέας δικαιοσύνης, να ασκήσουμε διπλή πίεση στο δημόσιο σύστημά μας. Όχι μόνο το σύστημα υγείας μας, αλλά και το γενικό δημόσιο σύστημα.

Γίνεται ώστε να τους κάνουμε να χάσουν ένα σημαντικό μέρος του μεριδίου τους εάν το σύστημα συνεχίσει να τρέφεται με τα παράσιτα και τα αρπακτικά που είναι εκεί για να εξυπηρετούν το κράτος και τους ανθρώπους.

Αυτός είναι ο λόγος που ακόμη και στα νοσοκομεία, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε στο τέλος το δίκτυο ατόμων που θα είναι εκεί για αυτήν την εργασία (κατασκοπία) ώστε να να συμβάλουμε στον διαχωρισμό του χλωρού από το ξηρό.

Δεν μπορεί να υπάρξει πόλεμος εναντίον του κακού εάν μοιραστεί μεταξύ της εκτελεστικής εξουσίας και εκείνων που βρίσκονται εκτός αυτής της εξουσίας, σε όλα τα επίπεδα.

Ο πόλεμος θα πραγματοποιηθεί στην πρώτη γραμμή. Μόνον έτσι θα αυξηθεί το εισόδημα, η εμπιστοσύνη, η αλληλεγγύη, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός και θα τοποθετηθούν στη θέση που τους αξίζει στα μάτια όλων όσων κάνουν το καθήκον τους. Μόνο κατ' αυτόν τον τρόπο η Αλβανία θα ανεβεί στην κορυφή στην οποία δεν της έχει επιτραπεί να αναρριχηθεί για πολλά χρόνια και έτσι το κράτος θα γίνει ο απαραίτητος σύμμαχος και σύντροφος των πολιτών», δήλωσε ο Ράμα.

Τώρα πια και με επίσημη αναφορά του, ο Αλβανός πρωθυπουργός προχώρα στην επαναφορά της κατασκοπείας στην χώρα, πράγμα που θα επαναφέρει, όχι την δημόσια διαφάνεια, αλλά το φόβο του «ηγέτη», ο οποίος ουσιαστικά ορίζει τα πάντα.

Όσο για το χώρο της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, κάτι τέτοιο θα προκαλέσει μεγάλο διχασμό, με τα μέλη της να δυσανασχετούν πιο πολύ για την δημοκρατική και ελεύθερη διαβίωση στον τόπο τους.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου