Τα drone του Ράμα θα σώσουν την Αλβανία;

Τα drone του Ράμα θα σώσουν την Αλβανία;

Σε δηλώσεις από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο των Τιράνων προχώρησε ο Αλβανός πρωθυπουργός Ράμα, θέλοντας να κάνει γνωστό τον τρόπο που θα χρησιμοποιηθούν τα drone που πρόσφατα αγόρασε από την Τουρκία.

Όπως αναφέρει, τα συγκεκριμένα ιπτάμενα μέσα θα χρησιμοποιηθούν και για την παρακολούθηση της γεωργικής γης, παρακολουθώντας επίσης τις εκτάσεις των καλλιεργειών, τις τυχόν αυθαιρεσίες κοντά στα ποτάμια και τις παραλίες, την καταπάτηση των δασών κ.α.

Ακόμη ο Ράμα είπε στους αγρότες ότι δεν μπορούν να σπείρουν «αυτό που λέει ο νους τους», αλλά να μελετήσουν ποιες καλλιέργειες θα τους δώσουν μεγαλύτερη πρόσβαση στην αγορά, ώστε αργότερα να μην παραπονιούνται γιατί το κράτος δεν αγοράζει τα προϊόντα τους.

Όσο κι προσπαθεί να εκσυγχρονίσει τη χώρα, ο συγκεντρωτικός Ράμα βαδίζει προς τα χνάρια του Τούρκου μέντορά του.

Με πλήθος κόσμου να εγκαταλείπει την Αλβανία, με τη διαφθορά να εξουσιάζει κάθε θεσμό, με την Ελληνική μειονότητα να τέλει υπό συρρίκνωση και σιωπηλό διωγμό, τα drone είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Όπως έχουν τα πράγματα, η Αλβανία από εδώ και πέρα, φαίνεται να μετατρέπεται σε μια απέραντη σκηνή παρακολούθησεις. Καλή η τεχνολογία, ωστόσο ο τρόπος στη χρήση της από την Αλβανία και την Τουρκία, είναι που δημιουργεί πολλά ερωτήματα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου