Εγκαίνια της έκθεσης “Μύρτις” στα Τίρανα (Φωτο)

 Εγκαίνια της έκθεσης “Μύρτις” στα Τίρανα (Φωτο)

Στις 14 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, στο Κέντρο Ανοικτού Διαλόγου έγιναν τα εγκαίνια της Έκθεσης για τη Μύρτιδα από την Πρέσβη της Ελλάδος στην Αλβανία κα Ελένη Σουρανή παρουσία της Επικεφαλής της Υπηρεσίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Αλβανία κας Νazira Artykova, της Αντιπροέδρου της Αλβανικής Κυβέρνησης κας Σενίντα Μέσι, του δημιουργού της έκθεσης καθηγητή Οδοντιατρικής, κ. Μανώλη Παπαγρηγοράκη και του επιμελητή της έκθεσης στο COD κ. Genti.

Με την ιστορία της, η Μύρτιδα, μας υπενθυμίζει την αξία της ειρήνης και την ανάγκη για την πρόληψη και καταπολέμηση των ασθενειών, ιδιαίτερα εκείνων που πλήττουν παιδιά, τόνισαν μεταξύ άλλων οι ομιλητές, υπογραμμίζοντας επίσης το γεγονός ότι η έκθεση είναι προσβάσιμη, μέσω ειδικών τεχνικών και προσεγμένων προβλέψεων, σε άτομα με προβλήματα όρασης και ακοής.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, η Αντιπρόεδρος της Αλβανικής Κυβέρνησης Σενίντα Μέσι, η εκπρόσωπος τύπου του ΟΗΕ στην Αλβανία Nora Kushti, ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες, ο Υφυπουργός Άμυνας Πέτρο Κώτσι, η βουλευτής του ΣΚ και Αντιπρόεδρος της Βουλής Βασιλίκα Χύσι, οι πρώην βουλευτές του ΣΚ Άρτα Ντάντε και Βαλεντίνα Λέσκαϊ, ο δημοσιογράφος της αλβανικής δημόσιας τηλεόρασης TVSH Λούτφι Δερβίσι, o διευθύνων της Ένωσης Κωφών Αλβανίας Florjan Rojba με πολλά μέλη του και πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων και άτομα με ειδικές ανάγκες που παρακολούθησαν με ενθουσιασμό την εκδήλωση.

Διατηρούν τα ανθελληνικά σχολικά βιβλία οι Αλβανοί...
Συμφέρει την Ελλάδα η αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια;

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!


 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη